Red Bull: Ευχαριστημένος ο Φερστάπεν

Ο Μαξ Φερστάπεν δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στις κατατακτήριες δοκιμές της Σιγκαπούρης.

Ο Ολλανδός πιλότος τόνισε πως το μονοθέσιό του ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του και εμφανίστηκε αισιόδοξος για τον αγώνα της Κυριακής.

Αρχικά, ο παγκόσμιος πρωταθλητής τόνισε: «Όλη η ημέρα εξελίχθηκε καλά για εμάς. Βελτιώναμε την απόδοση του μονοθεσίου σε κάθε γύρο που κάναμε. Είμαι χαρούμενος που θα βρεθώ στην πρώτη σειρά του grid, αν σκεφτούμε σε ποια κατάσταση ήμασταν την Παρασκευή. Το Q3 ήταν δύσκολο, καθώς όλοι είχαμε όλοι μία προσπάθεια. Δεν μπορείς να το παρακάνεις, γιατί πρέπει να μείνεις μέσα στα όρια της πίστας. Είμαι χαρούμενος με τη δεύτερη θέση».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στον λόγο που παίζουν τα ελαστικά: «Τα ελαστικά πάντα μπορούν να σου προσφέρουν ένα καλό χρόνο ή να σου κοστίσουν σε χρόνο. Πιστεύω ότι σήμερα απέδωσαν καλά και είμαι ευχαριστημένος. Είναι δύσκολο να πεις τι θα γίνει στον αγώνα, στη Σιγκαπούρη πολλά μπορούν να συμβούν. Έχουμε όμως μία ευκαιρία».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.