Formula 1: Σενάρια για πρόωρη αποχώρηση του Πέρεζ

Φήμες περί πρόωρης αποχώρησής από τη Formula 1 για τον Σέρχιο Πέρεζ, παρ' όλο που δεσμεύεται με συμβόλαιο στη Red Bull μέχρι το 2026.

Πολλές οι φήμες για το μέλλον του Σέρχιο Πέρεζ στη Formula 1. Σύμφωνα με τον έγκυρο δημοσιογράφο, Τζο Σέιγουορντ, ο Μεξικανός πιλότος της Red Bull πιθανότατα θα αποσυρθεί από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Οι «ταύροι» εξετάζουν μαζί με τον Πέρεζ την ανακοίνωση της αποχώρησής από το σπορ στο Grand Prix του Μεξικού, το οποίο είναι προγραμματισμένο για το τριήμερο 25-27 Οκτωβρίου.

Θυμίζουμε ότι ο έμπειρος πιλότος βρισκεται στην ομάδα της Red Bull από το 2021 και συνεχώς βρίσκεται στο επίκεντρο για την κακή αγωνιστική του εικόνα. Μάλιστα ο Πέρεζ δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2026.

Εφόσον αποσυρθεί ο Μεξικανός πιλότος η Red Bull εξετάζειως αντικαταστάτες.τους Όσκαρ Πιάστρι της McLaren και τον Λιάμ Λόσον, ο οποίος το επόμενο διάστημα θα αγωνίζεται στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου σπορ με την RB στη θέση του Ντάνιελ Ρικιάρντο.

Η πρώτη περίπτωση του Αυστρούλου είναι εξαιρετικά δύσκολη, καθώς ο Πιάστρι έχει συμβόλαιο μέχρι τη σεζόν 2026, ενώ οι φετινές εμφανίσεις στο πλευρό του Λάντο Νόρις συγκεντρώνουν τα βλέμματα των ανθρώπων της ομάδας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.