Ο επικεφαλής της Mercedes, Τότο Βολφ, μίλησε για την πιθανή μεταγραφή του Μαξ Φερστάπεν στην ομάδα.

Ο Λιούις Χάμιλτον αποχωρεί από τη Mercedes για τη Scuderia Ferrari και ο Κίμι Αντονέλι θα αντικαταστήσει τον επτάκις φορές παγκόσμιο πρωταθλητή.

Παρ’ όλο που ο Ιταλός υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα της Formula 1, υπάρχουν ακόμα σενάρια για την περίπτωση μεταγραφής του Μαξ Φερστάπεν και ο Τότο Βολφ απάντησε στις φήμες.

«Νομίζω πως το έχω ξαναπεί και η πλευρά του Μαξ έχει εκφράσει κάτι ανάλογο. Πρέπει να υπάρχει πίστη στους οδηγούς ή στην ομάδα σου. Πρέπει να στηρίξεις πλήρως την ομάδα σου ώστε να μπορέσεις να πετύχεις. Μόνο εάν τα πράγματα πάνε τελείως λάθος τότε μπορείς να εξετάσεις διαφορετικές επιλογές και ευκαιρίες. Για εμένα αυτή η κατάσταση μου μοιάζει σαν να φλερτάρεις ενώ προσπαθείς να κάνεις τη σχέση σου να δουλέψει. Δεν δουλεύει κάτι τέτοιο, δεν πρόκειται να φλερτάρω με οδηγούς εκτός της ομάδας μου. Μόνο εάν θέλω να αλλάξω κάτι τότε θα το σκεφτώ σοβαρά και θα κάνω μια πρώτη συζήτηση. Το ίδιο ισχύει πιστεύω και από την πλευρά του Φερστάπεν. Οι αξίες μας συμβαδίζουν σε αυτό το κομμάτι», είπε ο Βολφ.