Αλλάζει στάση ο Λιούις Χάμιλτον απέναντι στον τρεις φορές βραβευμένο με Grammy ράπερ, Diddy, ο οποίος κατηγορείται για σωρεία εγκλημάτων κυρίως σεξουαλικών.

Σκάνδαλο μεγατόνων ξέσπασε στην παγκόσμια βιομηχανία μετά τη σύλληψη του Diddy. Ο μεγαλοπαράγοντας της δισκογραφίας κατηγορείται για σωρεία εγκλημάτων μέχρι και για κακοποίηση παιδιών.

Κάποιες από τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο Diddy από τις Αρχές αφορούν επαναλαμβανόμενους βιασμούς, μεταξύ άλλων και ανηλίκων, υπό τη χρήση ναρκωτικών ουσιών, σωματεμπορία, εξώθηση σε πορνεία, εκβιασμούς και απάτες.

Ο γνωστός ράπερ από τα φώτα της δημοσιότητας και τη γεμάτη χλιδή ζωή βρίσκεται στα σκοτεινά κρατητήρια της Νέας Υόρκης και αντιμετωπίζει ποινή φυλάκης για τουλάχιστον 15 χρόνων.

Ο επτάκις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Λιούις Χάμιλτον, υπήρξε κολλητός του βραβευμένου με τρεις φορές Grammy. Μάλιστα ο Βρετανός πιλότος της Mercedes προχώρησε σε μια κίνηση και απέδειξε ότι αλλάζει στάση απέναντι του.

Ο Χάμιλτον έσβησε όλες τις φωτογραφίες από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, καθώς δεν επιθυμεί να έχει καμία σχέση μαζί του.

«Αδέρφια ντυμένα στα λευκά. Μεγάλωσα βλέποντας και ακούγοντας “Puff” (σ.σ το παρατσούκλι του Diddy). Το να βρίσκομαι σήμερα εδώ ως αδέρφια είναι τιμή και προνόμιο. Εκτιμώ όλα όσα κάνεις, που είσαι ένας από τους καλύτερους και που δείχνεις πάντα την αγάπη σας», είχε πει κάποτε ο Άγγλος πιλότος του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

image

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι ο Χάμιλτον συμμετείχε σε κάποιο από τα γεμάτα όργια πάρτυ του ράπερ. Οι φωτογραφίες που αφαιρέθηκαν από τα social media του οδηγού δεν ανήκουν σε κανένα από τα πάρτυ που οργάνωνε ο Diddy.