Πανερυθραϊκός: Μετά από 15 χρόνια ως αρχηγός, συνεχίζει ως team manager o Καλλιανιώτης

Ο Πανερυθραϊκός ανακοίνωσε ότι ο 15 χρόνια παίκτης της ομάδας Τάσος Καλλιανιώτης θα αναλάβει χρέη team manager.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας των βορείων προαστίων της Αττικής:

Oh captain, our captain!

Μπορεί κανένα πρόσωπο να μην είναι πάνω από τους συλλόγους, υπάρχουν όμως τα πρόσωπα, που καθορίζουν και σημαδεύουν την ιστορία του, αντιπροσωπεύοντας την ταυτότητα, τις αξίες και το ήθος του.

Ένα από αυτά τα πρόσωπα για τον Πανερυθραϊκό είναι και ο Τάσος Καλλιανιώτης, ο άνθρωπος που για 15 χρόνια υπήρξε στο παρκέ ιδανικός πρεσβευτής του οράματός μας, το οποίο συνεχίζει να μας καθοδηγεί και να μας εμπνέει.

Μετά από δεκαπέντε αγωνιστικές σεζόν μαζί, καταφέραμε τα πάντα! Ζήσαμε «ονειρεμένες» στιγμές, πανηγυρίσαμε μεγάλες νίκες, κατακτήσαμε κορυφές, γράψαμε ιστορία! Από σήμερα, η ιστορία θα συνεχίσει να γράφεται εκτός παρκέ. Ο εμβληματικός αρχηγός θα συνεχίσει να γράφει τη δική του πορεία στην ομάδα μας, μέσα από μια νέα θέση, από την οποία διαρκώς θα μεταλαμπαδεύει σε όσους περνούν από το σύλλογο, το τι συμβολίζει το να φορούν την φανέλα του.

Ο Τάσος Καλλιανιώτης, στο εξής, θα είναι ο Team Manager του τμήματος μπάσκετ του Πανερυθραϊκού, που αποφασίζει να προσθέσει αυτή την κομβική θέση στις τάξεις του και να την εμπιστευτεί σε μια προσωπικότητα, που αποτελεί «φάρο» για τους νέους αθλητές, «λαμπρό» παράδειγμα!

Η κοινή αυτή πορεία δε σταματά για τον Πανερυθραϊκό και τον Τάσο Καλλιανιώτη. Αντιθέτως, συνεχίζεται απρόσκοπτη. Ας τον υποδεχτούμε στη νέα του αυτή πρόκληση και ας συνεχίσουμε όλοι μαζί ενωμένοι να χτίζουμε την κληρονομιά της ομάδας μας!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.