Πρίφτης: «Υπήρχε καλή βάση δουλειάς όταν αναλάβαμε» (video)

Στην καλή δουλειά που είχε γίνει στον Παναθηναϊκό από το προηγούμενο προπονητικό επιτελείο στάθηκε ο Δημήτρης Πρίφτης μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Στην καλή δουλειά που είχε γίνει στον Παναθηναϊκό από το προηγούμενο προπονητικό επιτελείο στάθηκε ο Δημήτρης Πρίφτης μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

«Ήταν δύσκολο και όπως ξεκίνησε η σειρά των τελικών όπου έγιναν μεγάλες ανατροπές νομίζω ότι περάσαμε από πολλά ψυχολογικά up and down. Και σε ότι αφορά την ψυχολογία μας και την ψυχολογία μας. Ήταν πολύ ενδιαφέρουσα σειρά», δήλωσε αρχικά ο Δημήτρης Πρίφτης.

Για το αν τους έφυγε το άγχος: «Ήταν μια πιεστική κατάσταση να το ζεις όλο αυτό. Όχι μόνο γιατί παίζεις μέσα στο γήπεδο αλλά και γιατί υπάρχει ένα μεγάλο εύρος οπαδών και από τις δύο πλευρές που έμμεσα διοχετεύει μία πίεση προς όλους εμάς που βρισκόμαστε μέσα στο παρκέ».

Για το τι άλλαξε αγωνιστικά ο Παναθηναϊκός από την μέρα που ήρθε στην ομάδα μέχρι σήμερα: «Σε συνολική μορφή δεν νομίζω πως άλλαξαν πολλά πράγματα και θα ήταν και πολύ δύσκολο να αλλάξουν. Κάποιες μικρές λεπτομέρειες μπορεί να έπαιξαν ρόλο. Υπήρξε μία βάση από το προηγούμενο τεχνικό επιτελείο την οποία προσπαθήσαμε να κρατήσουμε και πάνω σε αυτή να βάλουμε κάποια δικά μας συστατικά. Ίσως να απελευθερώσουμε κάποιους παίκτες, ίσως να δώσουμε κάποια ψυχολογία σε κάποιους άλλους. Υπήρχε μία καλή βάση δουλειάς πάνω στην οποία μπορέσαμε και εμείς να κάνουμε αυτά που θεωρούσαμε πως θα βελτιώσουν την ομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.