Φρένο στα σενάρια αποχωρήσεων

Ο Ολυμπιακός ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να αφήσει να φύγουν από το ρόστερ του, οι Σπανούλης και Πρίντεζης, ενώ προς παραμονή οδεύει και ο Μπαρτζώκας, παρά τα σενάρια.

Ο Ολυμπιακός ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να αφήσει να φύγουν από το ρόστερ του, οι Βασίλης Σπανούλης και Γιώργος Πρίντεζης, ενώ προς παραμονή οδεύει και ο Γιώργος Μπαρτζώκας, παρά τα σενάρια. Οι «ερυθρόλευκοι» εμφανίζονται αποφασισμένοι να διατηρήσουν τον κορμό της ομάδας του και τη νέα σεζόν και σκοπεύουν να ενισχύσουν το ρόστερ με παίκτες, οι οποίοι θα μπορέσουν να επαναφέρουν την ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών.

Τις τελευταίες ημέρες και κυρίως μετά τον πέμπτο τελικό της Basket League, τα σενάρια που ήθελαν, κυρίως τον Βασίλη Σπανούλη, αυξήθηκαν. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού φέρονται έτοιμος να αποχωρήσει από το λιμάνι, με πιθανότερο προορισμό την Αναντολού Εφές του Ντούσαν Ίβκοβιτς. Ο Ολυμπιακός θέλει να διατηρήσει τον Σπανούλη στο ρόστερ του, ενώ ο παίκτης από την πλευρά του, εμφανίζεται αποφασισμένος να δώσει απαντήσεις στους επικριτές του, τη νέα σεζόν.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνει η συνάντηση των αδερφών Αγγελόπουλου με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, προκειμένου να γίνει ο απολογισμός της εφετινής σεζόν και να οριοθετηθούν οι στόχοι στο μετεγγραφικό παζάρι. Ο Ολυμπιακός θα κινηθεί γα την απόκτηση δυο τουλάχιστον παικτών, ενός γκαρντ και ενός ψηλού. Τέλος, οι «ερυθρόλευκοι» δεν επιβεβαιώνουν τα σενάρια τόσο για τα περί επαφών με τον Φώτη Κατσικάρη, όσο και για τα περί προφορική συμφωνίας με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, για την αντικατάσταση του Μπαρτζώκα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.