Λαύριο: Κάλεσμα από τον Μουράτο για στήριξη των παιδιών

Ο Βασίλης Μουράτος κάλεσε τους φιλάθλους και τους τοπικούς φορείς του Λαυρίου να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας του για την ενίσχυση του “Χαμόγελου του Παιδιού”.

Ο Έλληνας παίκτης αναφέρθηκε και στην επικείμενη αναμέτρηση με τον Ηρακλή, τονίζοντας πως η νίκη είναι “μονόδρομος” για την ομάδα του.

Αναλυτικά, ο Μουράτος έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ: “Προερχόμαστε από ένα σερί ανεπιτυχών αποτελεσμάτων το οποίο θέλουμε να αφήσουμε πίσω. Η εικόνα που παρουσιάζουμε στα τελευταία παιχνίδια δεν είναι αυτή που θέλουμε και δεν είναι αντάξια της προσπάθειας που κάνουμε καθημερινά στο γήπεδο.

Μόνο εμείς μπορούμε να αντιστρέψουμε αυτή την κατάσταση. Ξέρουμε τις δυνατότητές μας, έχουμε πίστη σ΄ αυτές και θέλουμε να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Ηρακλή.

Η νίκη είναι μονόδρομος για μας, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα στο μυαλό μας. Ο Ηρακλής είναι μια πολύ αξιόμαχη ομάδα, έχει αρχίσει να βρίσκει ρυθμό και προέρχεται από δύο νίκες -απέναντι στην ΑΕΚ και τον Ιωνικό- που σίγουρα θα έχουν δώσει στην ομάδα πολύ καλή ψυχολογία.

Σε αυτή την προσπάθεια σάς χρειαζόμαστε όλους δίπλα μας, θέλουμε η εξέδρα μας να αποκτήσει ακόμα πιο δυνατή φωνή, ακόμα μεγαλύτερο παλμό!

Τέλος, θα ήθελα να καλέσω όλους εσάς, ιδιώτες, φορείς και επιχειρήσεις, να συμμετέχετε στην εκστρατεία συγκέντρωσης τροφίμων και άλλων βασικών ειδών που θα γίνει αύριο πριν τον αγώνα στο ΚΓ Λαυρίου για τη στήριξη του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού – The Smile of the Child».

Ας βοηθήσουμε όλοι μαζί να εξασφαλίσουμε ένα ζεστό και πλήρες χριστουγεννιάτικο τραπέζι στις δεκάδες χιλιάδες οικογένειες, που σήμερα δοκιμάζονται, αδυνατώντας να καλύψουν έστω τα στοιχειώδη για τα παιδιά τους. Σας περιμένουμε!”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.