Καστρίτης: «Υπάρχει ένα ακόμα ματς την Κυριακή, τα παιδιά το θέλουν και παλεύουν»

Που στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης μετά την ήττα του Άρη από τον Παναθηναϊκό.

Ο Γιάννης Καστρίτης μίλησε μετά το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ο Έλληνας προπονητής στάθηκε στις αντικειμενικές δυσκολίες του παιχνιδιού, αλλά και στο ματς της Κυριακής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Νομίζω ότι σήμερα δεν ξεκινήσαμε καλά στο παιχνίδι. Γνωρίζαμε τις αντικειμενικές δυσκολίες και τον βαθμό δυσκολίας γενικότερα. Είχαμε όμως αποφασίσει να έρθουμε και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύτηκε κάθε λάθος και βρήκε πόντους. Σε κάθε περίπτωση συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη και την κατάκτηση της Euroleague, που είναι πολύ σημαντική για το ελληνικό μπάσκετ. Εμείς περιμένουμε να ανασυνταχθούμε και την Κυριακή μπροστά στον κόσμο μας να δώσουμε το 100%».

«Η φιλοσοφία μου μαζί με τους συνεργάτες μου τα 3 αυτά χρόνια που είμαι στον Άρη είναι να μην οριοθετούμε στόχους, ειδικά στην αρχή της σεζόν. Υπάρχει μια συγκεκριμένη διαδικασία και όλοι ξέρουν από τι δυσκολίες έχει περάσει η ομάδα. Η κατεύθυνση που δίνει η ομάδα και πρώτα η διοίκηση σε οικονομικό επίπεδο, να είμαστε συνεπείς και σωστοί, και με γνώμονα αυτό θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο για αυτόν τον σύλλογο και τον οργανισμό και να κάνει τους φιλάθλους μας περήφανους. Είμαστε πολύ περήφανοι για τη φετινή σεζόν, όχι μόνο για το σουτ, γιατί μπορεί να μπει, μπορεί και όχι, αλλά ότι υπηρετήσαμε τον σκοπό μας με τον καλύτερο τρόπο. Είπαμε ότι στο τέλος θα κάνουμε ταμείο, συνεχίζουμε και έχουμε ένα ματς ακόμα την Κυριακή. Τα παιδιά έχουν τα προβλήματά τους αλλά συνεχίζουν να παλεύουν και το θέλουν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.