Ο Βασίλης Σπανούλης εξέφρασε την πεποίθηση του ότι το Περιστέρι πραγματοποίησε μια εξαιρετική χρονιά τρυπώντας το ταβάνι της, λίγο μετά την λήξη της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό.

Το Περιστέρι δεν κατάφερε να διεκδικήσει με αξιώσεις την πρόκριση στους τελικούς της Basket League όμως ο Βασίλης Σπανούλης είπε στις δηλώσεις του τα… αυτονόητα. Ότι δηλαδή η φετινή χρονιά της ομάδας του ήταν ιστορική, με την πρόκριση στο Final-Four του Basketball Champions League και φυσικά την εδραίωση στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βασίλη Σπανούλη:

Για τη συνέχεια του Περιστερίου και τη φετινή σεζόν: «Ένα ματς μένει, δεν υπάρχει και μεγάλη συνέχεια. Έχουμε κάνει μια καταπληκτική χρονιά, έχουμε τρυπήσει το ταβάνι μας. Είναι εξαιρετική η προσπάθεια που έχουμε κάνει, ζήσαμε ιστορικές στιγμές φέτος. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, συγχαρητήρια. Συγχαρητήρια και στον Ολυμπιακό για τη νίκη και την πρόκριση.»

Για τη συνέχεια στο μικρό τελικό και αν έχουν απομείνει δυνάμεις: «Βέβαια έχουμε δυνάμεις για τον μικρό τελικό. Είναι ένα παιχνίδι για να βγούμε τρίτοι και θα κάνουμε ότι μπορούμε. Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος έχουμε πλεονεκτική θέση».