Στη συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση του Περιστερίου με τον Ολυμπιακό ο Βασίλης Σπανούλης αποκάλυψε ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα αγωνιστεί με την «Επίσημη Αγαπημένη» στο Προολυμπιακό τουρνουά!

Ο Βασίλης Σπανούλης δεν κατάφερε να οδηγήσει το Περιστέρι στην υπέρβαση στη Basket League και θα περιοριστεί να παίξει μικρό τελικό είτε με τον Άρη, είτε με τον Παναθηναϊκό για την 3η θέση. Μονό παιχνίδι και αμέσως μετά χωρίς ξεκούραση θα προσπαθήσει να επαναφέρει την Εθνική ομάδα εκεί που της αξίζει να βρίσκεται, στους Ολυμπιακούς Αγώνες δηλαδή.

Το Προολυμπιακό τουρνουά του ΣΕΦ (02-07/07, Novasports) θα κρίνει τη συμμετοχή της Εθνικής στους Ολυμπιακούς Αγώνες και ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός αποκάλυψε ότι ο σταρ των Μιλγουόκι ΜπακςΓιάννης Αντετοκούνμπο, θα βρίσκεται στις τάξεις της Εθνικής ομάδας στην προσπάθεια της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Εξέλιξη αν μη τι άλλο υπέροχη για το ελληνικό μπάσκετ, με τον Γιάννη να επιστρέφει στη σύνθεση της «Επίσημης Αγαπημένης» δύο χρόνια μετά το Eurobasket του 2022, καθώς λόγω τραυματισμού δεν έδωσε το παρών στο Παγκόσμιο Κύπελλο του περασμένου Σεπτεμβρίου.