ΚΑΕ Άρης: Έτοιμοι να δώσουν τα χέρια με Τολιόπουλο

Οι έχοντες γνώση του θέματος, συμφωνούν στο δια ταύτα. Άρης και Τολιόπουλος συνεχίζουν την κοινή τους πορεία , για τουλάχιστον μια ακόμη χρονιά

Ωστόσο είναι απαραίτητο να ξεκαθαρίσουν κάποιες λεπτομέρειες μέχρι να πέσουν οι υπογραφές και να επισημοποιήσουν την επέκταση της συνεργασίας τους οι δύο πλευρές.

Για μία ακόμη φορά στον Άρη έδειξαν ότι στηρίζουν πολλά στην παρουσία του Τολιόπουλου ενόψει της νέας περιόδου.

Ο Καστρίτης θέλει να «χτίσει» την ομάδα του γύρω από τον διεθνή άσο και ο τελευταίος έχει καταλάβει πως είναι μονόδρομος η παραμονή του στη Θεσσαλονίκη.

Για τον 27χρονο γκαρντ, ποτέ δεν ήταν κυρίαρχο ζήτημα το οικονομικό. Διότι εάν πράγματι υπήρχε τέτοιο θέμα, είναι βέβαιο ότι (εξ΄ αρχής) δε θα δεχόταν να φορέσει την φανέλα του Αυτοκράτορα.

Μιλώντας ο ίδιος με τον Καστρίτη, κατάλαβε ότι στους «κιτρινόμαυρους» θα του δοθεί η ευκαιρία να κάνει μια νέα αρχή. Ποτέ δεν στάθηκε στα χρήματα…

Αντίθετα από την πρώτη μέρα που πάτησε το πόδι του στην ομάδα, δούλεψε σκληρά. Τον βοήθησε ο προπονητής του και οι συνεργάτες του.

Ο Τολιόπουλος στον Άρη απογειώθηκε και επειδή έχει την δυνατότητα να εκτιμήσει την προσπάθεια που γίνεται, είναι έτοιμος να πει για μια ακόμη φορά το «ναι» προκειμένου να βάλει ένα προσωπικό λιθαράκι στο… οικοδόμημα που κάθε χρόνο μεγαλώνει.

Είναι… εξωπραγματική – για τα δεδομένα της ομάδας – η προσφορά που του έγινε.

Σε αυτό το εγχείρημα, υπήρξαν άνθρωποι εκτός διοίκησης, που προσφέρθηκαν να βοηθήσουν. Το (ετήσιο) συμβόλαιο που του δίνουν, μέχρι πριν λίγο καιρό δεν θα μπορούσε να δοθεί ούτε για κάποιο μεγάλο όνομα προερχόμενο από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Όμως ο κύβος ερρίφθη, η απόφαση είναι ειλημμένη και όλα δείχνουν ότι τη νέα σεζόν ο Άρης θα μπορέσει να κάνει ένα ακόμη βήμα προς την κορυφή. Με λελογισμένες αποφάσεις που δε θα βάλουν σε κίνδυνο την προσπάθεια των προηγούμενων ετών.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που κρατάνε τον Τολιόπουλο στον Άρη και την Θεσσαλονίκη. Το γεγονός ότι θα ηγείται της ομάδας του, ότι του δείχνουν απεριόριστη εμπιστοσύνη ο προπονητής του αλλά και οι διοικούντες, το δέσιμο που έχει που έχει με τον κόσμο, συν το οικονομικό, είναι τα στοιχεία εκείνα που κάνουν τον Τολιόπουλο, να θέλει πει το «ναι».

Στα χέρια του, υπάρχουν προτάσεις (από το εξωτερικό) εξαιρετικά δελεαστικές. Όμως επειδή στο ζύγι μπαίνουν πολλές παράμετροι, στην τελική απόφαση δεν θα μετρήσει μόνο η λογική (η καλύτερη οικονομική προσφορά), αλλά και όλα τα υπόλοιπα που προαναφέρθηκαν.

Και ο Τολιόπουλος γνωρίζει καλά ότι ναι μεν μπορεί να διεκδικήσει ένα καλό συμβόλαιο, αλλά πουθενά δε θα νιώσει όπως στο δεύτερο σπίτι του, το «Nick Gallis Hall».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.