Παναθηναϊκός Aktor: Αίτημα επανάληψης της κλήρωσης των διαιτητών του Game 4 με τον Ολυμπιακό

Oι "πράσινοι" διαπίστωσαν εκ των υστέρων ότι τουλάχιστον ένας εκ των διαιτητών που κληρώθηκαν, είχε στείλει εγγράφως αναφορά προς την ΟΔΚΕ για δυσφήμιση και ιδιαίτερα μεγάλη πόλωση που δημιουργείται στους τελικούς.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Aktor κατέθεσε επισήμως προς την ΚΕΔ αίτημα για την επανάληψη της κλήρωσης των διαιτητών του Game 4 των τελικών με τον Ολυμπιακό (12/6, 21.15).

Στην κλήρωση που έγινε το μεσημέρι, παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και του γενικού αρχηγού του Ολυμπιακού, Χρήστου Μπαφέ, κληρώθηκαν οι διαιτητές Πέτρος Παπαπέτρου, Στέφανος Μαγκλογιάννης και Γιώργος Θεονάς.

Οι “πράσινοι” ζητούν την επανάληψη της διαδικασίας από την ΚΕΔ, υποστηρίζοντας ότι διαπίστωσαν εκ των υστέρων πως τουλάχιστον ένας εκ των διαιτητών του Game 4 του ΣΕΦ είχε στείλει εγγράφως αναφορά προς την ΟΔΚΕ, μέσω της οποίας έκανε λόγο για δυσφήμηση και για ιδιαίτερα μεγάλη πόλωση που δημιουργείται στους τελικούς.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR ζητεί την επανάληψη της κλήρωσης για να αποκλειστεί το ενδεχόμενο της έλλειψης αμεροληψίας στις αποφάσεις των διαιτητών σε έναν τόσο κρίσιμο αγώνα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.