Γιαννακόπουλος: «Άρα τελικά σήμερα είναι ο τελευταίος αγώνας που θα σφυρίξουν»

Με ανάρτησή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε στον τέταρτο τελικό μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού AKTOR (12/06, 21:15, MC Novasports.gr) και υπογράμμισε ότι για δύο εκ των τριών διαιτητών θα είναι ο τελευταίος αγώνας καθώς έφτασαν το νέο όριο ηλικίας της ΕΟΚ.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας τον Παναθηναϊκό για το τέταρτο παιχνίδι των τελικών της Basket League. Η αναμέτρηση μεταξύ των δύο «αιώνιων» αντιπάλων είναι προγραμματισμένη στις 21:15 και μπορείτε να την παρακολουθήσετε μέσα από το Match Center του Novasports.gr.

Οι «πράσινοι» έχουν καταθέσει αίτημα επανάληψης της κλήρωσης των διαιτητών. Μάλιστα η ΚΕΔ/ΕΟΚ συνεδριάζει το μεσημέρι της Τετάρτης (12/06) για το συγκεκριμένο ζήτημα. Μερικές ώρες πριν το τζάμπολ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μέσω Instagram story αναφέρθηκε στην διαιτητική τριάδα, η οποία αποτελείται από τους Πέτρο Παπαπέτρου, Στέφανο Μαγκλογιάννη και Γιώργο Θεονά.

Μάλιστα ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ θεωρεί ότι οι Παπαπέτρου και Θεονά θα είναι ακριβοδίκαιοι, καθώς το παιχνίδι ΟλυμπιακόςΠαναθηναϊκός αναμένεται να είναι το τελευταίο τους. Θυμίζουμε ότι οι δύο ρέφερι συμπλήρωσαν το νέο όριο ηλικίας που έθεσε η ΕΟΚ πριν την έναρξη της σεζόν.

«Οι δύο από τους τρεις διαιτητές του σημερινού αγώνα ενώ ήταν να σταματήσουν πέρυσι λόγω ηλικίας, κατάφεραν και σφυρίζουν φέτος μετά την αλλαγή της ΕΟΚ στο όριο ηλικίας. Άρα τελικά σήμερα είναι ο τελευταίος τους αγώνας που θα σφυρίξουν. Είμαι βέβαιος ότι θα είναι ακριβοδίκαιοι. Ας κερδίσει ο καλύτερος», έγραψε ο Γιαννακόπουλος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.