Σύλληψη του Κέντρικ Ναν μετά από φραστικό επεισόδιο με τη σύζυγό του

Ο Ναν προσήχθη και αφέθηκε ελεύθερος γιατί η σύζυγος του δεν υπέβαλλε μήνυση, υποστηρίζοντας την καταγγελία της.

Ο Κέντρικ Ναν οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Βριλησσίων μετά από φραστικό επεισόδιο με την σύζυγό του, το πρωί του Σαββάτου (15/6). Σύμφωνα με την ενημέρωση της Αστυνομίας, η σύζυγος του Ναν έκανε τηλεφωνική καταγγελία και άνδρες της ασφαλείας του συγκεκριμένου τμήματος, προχώρησαν σε προσαγωγή του Αμερικάνου παίκτη του Παναθηναϊκού Aktor.

O Ναν έδωσε κατάθεση και για το περιστατικό ενημερώθηκε ο εισαγγελέας , ο οποίος έκρινε ότι εφόσον πρόκειται μόνο για φραστικό επεισόδιο, που εντάσσεται μεν στο νόμο περί ενδοοικογενεικής βίας και διέταξε να αφεθεί ελεύθερος. Σχηματίστηκε δικογραφία για το επεισόδιο.

Ο Αμερικανός μπασκετμπολίστας αφέθηκε ελεύθερος, γιατί η σύζυγος του δεν επιθυμούσε να υποβάλλει μήνυση εναντίον του. Από την πλευρά του Παναθηναϊκού τονίζουν ότι ο παίκτης βρίσκεται σε οδοντίατρο για να γίνει αποκατάσταση στα τρία δόντια που έσπασε στον πέμπτο τελικό του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό, από αγκωνιά του συμπαίκτη του, Τζέριαν Γκράντ που άθελα του χτύπησε στο πρόσωπο τον Ναν.

O πρώην NBAer παίκτης έχει ανανεώσει το συμβόλαιο του με τους πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδας 2024, πριν από 2 μήνες και η σύζυγος του είχε…γκρινιάξει στα social media, την ημέρα της υπογραφής, γιατί δεν το γνώριζε από τον ίδιο και παράλληλα, δεν είχε ζητήσει την γνώμη της για την ανανέωση της παραμονής του στους “πράσινους” και της οικογένειας του στην Αθήνα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.