Η ΑΕΚ ανανέωσε τη συνεργασία με το Metropolitan General

Η ΑΕΚ Betsson ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με το Metropolitan General.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

Η ΑΕΚ ΒETSSON BC και το METROPOLITAN GENERAL βρίσκονται στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσουν, ότι ανανεώνουν για 6η συνεχόμενη χρονιά τη συνεργασία τους.

Το Metropolitan General από την περίοδο 2019-2020, αποτελεί τον Επίσημο Υποστηρικτή Υγείας της «Βασίλισσας» της ελληνικής Καλαθοσφαίρισης, καλύπτοντας την Ομάδα Ανδρών, αλλά και τις Ομάδες των Τμημάτων Υποδομής, θωρακίζοντας τον πιο πολύτιμο τομέα της, αυτόν της υγείας.

Το Metropolitan General είναι μέλος του Hellenic HealthCare Group, του μεγαλύτερου Ομίλου παροχής υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα. Αποτελεί ένα υπερσύγχρονο νοσηλευτικό ίδρυμα, που έχει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσει ολοκληρωμένα και υπεύθυνα οποιοδήποτε περιστατικό σε επίπεδο διάγνωσης, πρόληψης και θεραπείας.

Συνεργάζεται με έμπειρους και διεθνώς αναγνωρισμένους ιατρούς στελεχώνεται από άρτια εκπαιδευμένο νοσηλευτικό προσωπικό και διαθετεί υπερσύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό.

Στο Metropolitan General εφαρμόζονται με ασφάλεια όλες οι νεότερες και πρωτοποριακές μέθοδοι διάγνωσης και θεραπείας, γεγονός που το καθιστά κέντρο αναφοράς στις υπηρεσίες υγείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Διευθυντής του Ιατρικού Επιτελείου της ΑΕΚ ΒΕΤSSON BC παραμένει ο Dr. Φραγκίσκος Νικ. Ξυπνητός, Διευθυντής της Ορθοπαιδικής Κλινικής Ώμου-Γόνατος του Μetropolitan General, με άμεσο συνεργάτη τον ορθοπαιδικό χειρουργό, κ. Στέφανο Καϊάφα. Για 10η συνεχόμενη περίοδο παραμένουν επικεφαλής της ομάδας αποκατάστασης οι Διευθυντές του Τμήματος Φυσικοθεραπείας του Μetropolitan General, κ.κ. Σταύρος Τόϊλος και Κώστας Ψαρογιώργος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.