ΠΑΟΚ σε Μαργαρίτη: “Βαγγέλη, σε ευχαριστούμε για όλα!”

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ αποχαιρέτισε με τον δέοντα τρόπο τον εμβληματικό αρχηγό της ομάδας, Βαγγέλη Μαργαρίτη, ο οποίος αποφάσισε να ρίξει τίτλους τέλους στην μπασκετική καριέρα του μετά από 24 ολόκληρα χρόνια

Έναν από τους σπουδαιότερους παίκτες, που φόρεσαν ποτέ την ασπρόμαυρη φανέλα, τον εμβληματικό αρχηγό της ομάδας, τον Βαγγέλη Μαργαρίτη, ο οποίος ανακοίνωσε σήμερα (4/9) ότι βάζει τέλος στην 24χρονης διάρκειας μπασκετική του καριέρα, αποχαιρετάει με τον δέοντα τρόπο η ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Οι “ασπρόμαυροι” εξέδωσαν αποχαιρετιστήριο μήνυμα, στο οποίο αναφέρουν όλα αυτά, που έκαναν σημαντικό τον συγκεκριμένο αθλητή για το σύλλογο. Κυρίως, όμως, φωτίζουν την ανθρώπινη πλευρά του, αυτή που τον έκανε ξεχωριστό για τον “Δικέφαλο”.

Συγκεκριμένα, το αποχαιρετιστήριο μήνυμα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για τον Μαργαρίτη αναφέρει:

“Βαγγέλη ευχαριστούμε πολύ για όλα…

Φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε 423 παιχνίδια (σε όλες τις διοργανώσεις), περισσότερα από οποιονδήποτε άλλο παίκτη στην 98χρονη ιστορία της ομάδας! Αγωνίστηκε με την ασπρόμαυρη φανέλα για 11 χρόνια, όσα ελάχιστοι παίκτες, μετρημένοι -κυριολεκτικά- στα δάχτυλα του ενός χεριού. Η περίπτωσή του είναι πραγματικά σπάνια, ειδικά στις μέρες μας, όπου είναι πολύ δύσκολο ένας αθλητής να δεθεί τόσο στενά με μία ομάδα.

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης όμως, τα κατάφερε.

Μπήκε στη ζωή μας το καλοκαίρι του 2012, κέρδισε με το… σπαθί του μία θέση στην ομάδα, πήρε δίκαια μία θέση στην καρδιά όλων των φιλάθλων του ΠΑΟΚ και ταυτόχρονα, απέσπασε την πλήρη αποδοχή και το χειροκρότημα όλης της αθλητικής Ελλάδας.


Τίμησε τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε κάθε ένα από τα 500 (επίσημα και φιλικά) παιχνίδια που αγωνίστηκε. Έγινε αρχηγός της ομάδας και παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους νέους αθλητές. Με τη δουλειά του μέσα στο γήπεδο, την υπομονή και την επιμονή του, πήρε μία σημαντική θέση στην ιστορία του ΠΑΟΚ, κατάφερε στα 35 του να ανοίξει την πόρτα της Εθνικής ομάδας και να δώσει μία άλλη και πολύ πιο ουσιαστική διάσταση στη φράση «ποτέ δεν είναι αργά».

Μετά από μία αθλητική ζωή γεμάτη μπάσκετ, η οποία δεν ξεκίνησε το 2012 από τον ΠΑΟΚ, αλλά πολύ νωρίτερα, ο Βαγγέλης Μαργαρίτης αποσύρεται από την ενεργό δράση, έχοντας δώσει τα πάντα μέσα στο γήπεδο!

Τον συγχαίρουμε για όλα αυτά που πέτυχε στη διάρκεια της καριέρας του.

Για όλα όσα καταγράφηκαν με αριθμούς και στατιστικά, αλλά και όλες εκείνες τις μικρές και πολύ σημαντικές λεπτομέρειες που είχε στο παιχνίδι του και τον έκαναν τόσο ξεχωριστό. Για την παρουσία του μέσα στις τέσσερις γραμμές, αλλά ακόμη περισσότερο για όλα εκείνα τα στοιχεία του χαρακτήρα του, που τον συνόδευσαν μέχρι το τελευταίο του παιχνίδι και μπορούν να αποτελέσουν παράδειγμα και πηγή έμπνευσης για πολλά νέα παιδιά.

Βαγγέλη ευχαριστούμε πολύ. Για όλα…

Σε ευχαριστούμε και εμείς, η μεγάλη οικογένεια του ΠΑΟΚ, αλλά και σύσσωμο πιστεύουμε το Ελληνικό μπάσκετ για τη μεστή και αψεγάδιαστη παρουσία και προσφορά σου όλα αυτά τα χρόνια μέσα στα παρκέ.

Η πόρτα του ΠΑΟΚ θα είναι πάντα ανοικτή”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.