Άντιτς: «Άγαλμα στους Αγγελόπουλους» (video)

Ο Πέρο Άντιτς αποθέωσε τους Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο και τόνισε πως στην Ελλάδα θα πρέπει να τους φτιάξουν άγαλμα.

Ο παλαίμαχος παίκτης του Ολυμπιακού μίλησε στο «OlympiacosBC TV» για τον Γιώργο Πρίντεζη και τόνισε πως η συνύπαρξή τους στους Πειραιώτες ήταν αστεία και συναρπαστική. Επίσης, αναφέρθηκαν με τα καλύτερα λόγια στους ισχυρούς άνδρες των «ερυθρόλευκων». Αναλυτικά, ο Άντιτς τόνισε:

Για την καθημερινότητα με τον Γιώργο Πρίντεζη: «Αστεία και συναρπαστική! Κάθε μέρα ήταν κάτι καινούργιο. Μοιραζόμασταν την ίδια θέση και αυτό ήταν πολύ δύσκολο για εμένα.Το καταλαβαίνεται, ε; Ο Γιώργος είναι ένα από τα καλύτερα τεσσάρια που έχει παίξει ποτέ στην Ευρώπη, ειδικά επιθετικά. Το πεταχτάρι που μας έφερε την Ευρωλίγκα δείχνει πολλά. Είναι απίστευτος άνθρωπος πρώτα και πάνω από όλα. Απίστευτος ‘αδελφός’, απίστευτος φίλος. Ήταν τιμή μου το ότι μοιράστηκα μαζί του το παρκέ, τα αποδυτήρια και τον πάγκο! Φυσικά μοιραστήκαμε πολλά και εκτός παρκέ, γιατί ήμασταν μια μεγάλη οικογένεια. Ό,τι… πικάντικο έγινε στα αποδυτήρια έμεινε εκεί! Αλλά αν ξέρεις τον Γιώργο, ξέρεις ότι υπάρχουν πολλά πικάντικα! Είναι απίστευτος. Το άξιζε η αποψινή βραδιά, αξίζει ακόμα περισσότερα αύριο (σ.σ. σήμερα). Θα είναι τιμή μου να είμαι μέρος αυτού του μεγάλου event. Πέρυσι ήταν για τον Βασίλη (Σπανούλη), σίγουρα επόμενος θα είναι ο Παπανικολάου. Μην το ξεχνάτε αυτό».

Για τον οργανισμό του Ολυμπιακού και τους Αγγελόπουλους: «Πάντα ήμουν και παραμένω μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού. Θέλω να πω πως θα πρέπει να χτίσουν στην Ελλάδα άγαλμα στην οικογένεια Αγγελόπουλου. Γιατί επενδύουν πολλά λεφτά για να κάνουν πολλούς ανθρώπους χαρούμενους και για να ανεβάσουν το επίπεδο του μπάσκετ ακόμη πιο ψηλά. Κάθε χρόνο βλέπω αναβαθμίσεις. Και συνεχίζουν… Χθες υπέγραψαν τον Φουρνιέ. ‘Χτίζουν’ κάτι μεγάλο και θα το δούμε στον τελικό για το τρόπαιο».

Το σχετικό βίντεο:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.