Παναθηναϊκός: Πήρε και τον Τσεντί Οσμάν (video)

Ο Παναθηναϊκός προχώρησε στην απόκτηση του Τσεντί Όσμαν, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο το ρόστερ του, εν όψει της φετινής σεζόν.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε την απόκτηση του Τούρκου παίκτη, ο οποίος αποχωρεί από τους Σαν Αντόνιο Σπερς, στους οποίους αγωνίζονταν. Οι πρωταθλητές Ευρώπης προχωρούν στην τρίτη τους προσθήκη στο ρόστερ της νέας σεζόν, μετά τους Λορένζο Μπράουν και Ομέρ Γιουρτσεβέν. Η συγκεκριμένη μεταγραφή ολοκληρώθηκε το τελευταίο διήμερο, με συντονισμένες ενέργειες της διοίκησης.

Ο Γιαννκόπουλος είπε στο βίντεο που ανέβασε στα social media: «Καλημέρα για τρεις λόγους. Ο ένας είναι ότι οι υπόλοιποι διεκδικητές της EuroLeague δυνάμωσαν αρκετά φέτος. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι κατεβαίνω τώρα Σούνιο πρώτη φορά για τη σεζόν, δυστυχώς χωρίς τον Φρι ακόμα. Και λόγω ότι όλης αυτής της δοκιμασίας που πέρασε ο Φρι το καλοκαίρι, να ανακοινώσω ότι από αυτή τη στιγμή ο Τσεντί Οσμάν είναι παίκτης του Παναθηναϊκού».

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του παίκτη είχαν εκδηλώσει οι Λος Άντζελες Λέικερς, Ρεάλ Μαδρίτης, Αναντολού Εφές και Παρτιζάν, όμως ο Εργκίν Αταμάν έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην ολοκλήρωση της μεταγραφής, μετά τις συνομιλίες που είχε με τον παίκτη. Ο Οσμάν αγωνίζεται στη θέση «3» και στην Euroleague έχει αγωνιστεί από το 2012 έως το 2017 με την Αναντολού Εφές. Ο 29χρονος παίκτης αγωνίστηκε στο ΝΒΑ, εκτός από τους Σπερς και στους Κλίβελαντ Καβαλίερς. Πέρυσι, σε 72 ματς είχε 6,8 πόντους, 2,5 ριμπάουντ και 1,7 ασίστ σε 17:30 λεπτά συμμετοχής. Με την εθνική Τουρκίας είχε 15,3 πόντους, 5,5 ριμπάουντ στο Eurobasket του 2022.

Το σχετικό βίντεο:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.