Πανιώνιος: Έλαβε την αδειοδότηση για τη συμμετοχή στη Basket League

Οι «κυανέρυθροι είναι και επίσημα στην επαγγελματική κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ.

Θέση επίσημα στο πρωτάθλημα της Basket League 2024/25 και στο διοικητικό συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ, έλαβε η ΚΑΕ Πανιώνιος που αδειοδοτήθηκε από την ΕΕΑ, έχοντας πλήρη φάκελο, Ύστερα από 4 χρόνια απουσίας από την επαγγελματική κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ και την “λίγκα”, οι “κυανέρυθροι” επέστρεψαν νομοταγείς, οικονομικά δυνατοί από την δίοικηση των Μικρόπουλου και Ηλιάδη και αγωνιστικά φιλόδοξοι.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Πανιώνιος

Στη δύσκολη κι απαιτητική διαδικασία της αδειοδότησης για τη συμμετοχή στην Greek Basketball League και της αναβάθμισης κατηγορίας του Δ.Α.Κ.Γλυφάδας ώστε να ληφθεί η απαραίτηση άδεια, η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ φάνηκε απόλυτα συνεπής και καθ’ όλα προετοιμασμένη.
Μετά τη χορήγησηΓενικής Αδειοδότησης πρώτου σταδίου δεύτερης διαδικασίας στις 26/7/2024 φθάσαμε πλέον στο επόμενο και τελικό στάδιο που ουσιαστικά ΕΠΙΣΗΜΟΠΟΙΕΙ την παρουσία της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ στην Greek Basketball League.

Με απόφασή της στις 9/9/2024, η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Γενικής Αδειοδότησης του ΕΣΑΚΕ, αφού μελέτησε τα υποβληθέντα έγγραφα, σκέφτηκε σύμφωνα με τον Κανονισμό όπως αυτός ψηφίστηκε από την Γ.Σ. των μελών του ΕΣΑΚΕ και με δεδομένο ότι η ΚΑΕ κατέθεσε προσηκόντως κι εμπροθέσμως τα απαραίτητα δικαιολογητικά έγγραφα, αποφάσισε να της χορηγήσει Γενική Αδειοδότηση για συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Greek Basketball League περιόδου 2024-2025.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.