Ντόρσεϊ: «Να ξαναβρούμε τη χημεία μας»

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ τόνισε πως ο Ολυμπιακός πρέπει να βρει και πάλι τη χημεία του.

Ο γκαρντ των Πειραιωτών τόνισε πως η ομάδα του έχει το ταλέντο για να κάνει σπουδαία πράγματα, όμως θα πρέπει να το δείξει και στο παρκέ. Αναλυτικά, ο Ντόρσεϊ δήλωσε μετά το φιλικό με τη Φενέρμπαχτσε:

Για το buzzer beater: «Μου αρέσουν αυτές οι στιγμές, μου αρέσει να παίρνω τέτοια σουτ. Ευτυχώς, νικήσαμε. Εδώ, στην Κρήτη, ήταν η πρώτη μου εμπειρία στην Ελλάδα, λατρεύω την Κρήτη τον κόσμο και τους φιλάθλους. Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα. Θα το πάμε βήμα βήμα για να βελτιωθούμε και να είμαστε έτοιμοι για τη νέα σεζόν».

Για το αν ο Ολυμπιακός είναι φαβορί για την κατάκτηση της Euroleague: «Δεν έχει σημασία. Πρέπει να βγαίνουμε και να παίζουμε τα παιχνίδια. Πρέπει να ξαναβρούμε τη χημεία μας, αλλά πιστεύω ότι έχουμε πολύ ταλέντο και όταν το βρούμε θα είμαστε μια πάρα πολύ καλή ομάδα.

Για το ρόστερ του Ολυμπιακού: «Για εμένα, χρειάζεσαι πολλούς και καλούς παίκτες για να κατακτήσεις τίτλους. Δυστυχώς, υπάρχουν και οι τραυματισμοί, οπότε πρέπει να έχεις πολλούς παίκτες. Πιστεύω ότι έχουμε ένα υπέροχο ρόστερ και όπως είπα και νωρίτερα, πρέπει να βρούμε τη χημεία μας και να καταλάβουμε ο ένας το παιχνίδι του άλλου, και τότε θα είμαστε πολύ επικίνδυνοι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.