ΑΕΚ: Συμφωνία με τον όμιλο «Sunel» για 5 χρόνια στην ονομασία της έδρας

Η ΑΕΚ επίλεξε από 5 χορηγικές προτάσεις που είχε στην διάθεση της.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος ανακοίνωσε στην συνέντευξη Τύπου που έδωσε την συμφωνία με τον όμιλο Sunel για την παραχώρηση δικαιωμάτων ονοματοδοσίας στο Ολυμπιακό Γυμναστήριο Άνω Λιοσίων, τα επόμενα 5 χρόνια και με δικαίωμα προαίρεσης άλλων 5 ετών.

Η ονοματοδοσία του Olympic Hall των Άνω Λιοσίων, αποτελεί μια σημαντική συμφωνία για την ΚΑΕ ΑΕΚ, ενώ ο πρόεδρος της ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Η συμφωνία με τον όμιλο Sunel για την ονοματοδοσία θα έχει διάρκεια τα επόμενα πέντε και με ενδεχόμενο ανανέωσης για άλλα πέντε. Στην αλυσίδα αξίας του γηπέδου προσθέσαμε έναν κρίκο. Προσθέσαμε σημαντικό κρίκο.

Μένουν 2-3 σημαντικά κομμάτια για τα έργα στο γήπεδο. Έχουμε τελειώσει με τις υποδομές και έχουμε ξεκινήσει τη δημιουργία ενός μοναδικού προορισμού στην Αττική. Την διαδικασία την τρέξαμε εδώ και 14 μήνες. Καταλήξαμε σε 5 ενδιαφερόμενους και με μεγάλη χαρά συμφωνήσαμε με την Sunel που δεν ήταν η πιο οικονομική. Μοιραζόμαστε κοινά οράματα μαζί της.

Είμαστε περήφανοι και πρέπει να είναι περήφανος και ο κόσμος της ΑΕΚ. Εδώ και μια 20ετία στοίχισε στον Έλληνα φορολογούμενο 121 εκατ. ευρώ. Πήρε αδειοδότηση για πρώτη φορά από την ΑΕΚ και τώρα αναπτύσσεται με αυτά που σχεδιάζουμε. Είμαστε πραγματικά, χωρίς βοήθεια από κανέναν φορέα. Όλα με πόρους της ομάδας μας. Χαρούμενοι που φτάσαμε ως εδώ και συνεχίζουμε μαζί».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.