Χατζόπουλος: «Βλέπουμε το φως στο τούνελ»

Ο Θανάσης Χατζόπουλος εμφανίστηκε αισιόδοξος για το μέλλον του ΠΑΟΚ, στο περιθώριο της παρουσίασης της χορηγικής συνεργασίας με τη winmasters.

Ο πρόεδρος του «Δικέφαλου» του Βορρά αναφέρθηκε στην προσπάθεια που καταβάλει η διοίκηση για τη ρύθμιση των οφειλών και τόνισε πως το «βλέπει φως στο τούνελ».

Αρχικά, ο Χατζόπουλος δήλωσε: «Είναι μια μέρα χαράς για την ομάδα μας. Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τον κ. Τζόκα. Έχει καταλάβει μετά από ένα χρόνο συνεργασίας, ότι προσπαθούμε την ανταποδοτικότητα να τη μεταφράσουμε σε ποιότητα. Θέλω να τον καλωσορίσω και να ευχηθώ να είναι κοντά μας για πολλά χρόνια και μαζί, να φέρουμε τον ΠΑΟΚ, όσο πιο ψηλά γίνεται».

Και συμπλήρωσε: «Κάθε χρονιά προσπαθούμε να αυξηθούν τα έσοδα. Ένα έσοδο που έχει έρθει φέτος στην ομάδα, είναι η αποπληρωμή μίας ρύθμισης, πληρώθηκε η 100η δόση, τέλος Αυγούστου. Ελαφρώσαμε ένα ποσό των 8.000 ευρώ κάθε μήνα και αυτό το ποσό το βάλαμε στο μπάτζετ της ομάδας. Τους επόμενους μήνες θα έχουμε κι άλλες τέτοιες αποπληρωμές. Το φως στο τούνελ πλέον το βλέπουμε μπροστά μας».

Επίσης, αναφέρθηκε και στο θέμα των εισιτηρίων: «Είναι κάτι που πρέπει να βελτιώσουμε, γιατί φέτος υπάρχει και η καινούργια μέθοδος εισόδου στο γήπεδο, που δυσκολεύει και αποτρέπει ανθρώπου, ειδικά μεγαλύτερης ηλικίας. Υπάρχει αντίκτυπος όχι μόνο στην αγορά του εισιτηρίου, αλλά και κάποιοι φίλοι από το εξωτερικό που αγόραζαν 100-200 εισιτήρια για να μας βοηθήσουν, πλέον πρακτικά κάτι τέτοιο είναι αδύνατο. Είναι μια αρκετά μεγάλη ζημιά για εμάς αυτό. Το γήπεδο είναι του Α.Σ., εμείς δυστυχώς δεν έχουμε κάποια δικαιοδοσία, από διοργανώσεις που γίνονται εδώ, παρά μόνο ζημία».

Τέλος, δήλωσε για το αν θα πρέπει να υπάρξει παρέμβαση για τον νέο τρόπο εισόδου στα γήπεδα: «Είναι κάτι που πρέπει να το συζητήσουν οι λίγκες. Είναι υπαρκτό το πρόβλημα, το μέτρο για μένα είναι αποτυχία».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.