Η επτάδα των ξένων του Ολυμπιακού για το Super Cup

Οι επτά ξένοι που έχουν δηλωθεί στον Ολυμπιακό αυτή τη στιγμή για τις εγχώριες διοργανώσεις και που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο Super Cup.

Πριν λίγη ώρα έγινε γνωστή η απόφαση του Εργκίν Αταμάν για την επτάδα των ξένων του Παναθηναϊκού που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις εγχώριες διοργανώσεις. Για τον Γιώργο Μπαρτζώκα αυτή τη στιγμή τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα και πιο εύκολα.

Οι «ερυθρόλευκοι» διαθέτουν 10 ξένους στο ρόστερ τους, ωστόσο τώρα είναι ετοιμοπόλεμοι μόνο οι επτά. Μιλουτίνοφ, Φαλ και Έβανς βρίσκονται στα πιτς και δεν θα μπορέσουν να ενισχύσουν τους Πειραιώτες. Έτσι ο Έλληνας τεχνικός έχει δηλώσεις όλους τους ξένους που έχει στη διάθεσή του (Γκος, Βιλντόσα, Φουρνιέ, Μακίσικ, Πίτερς, Περούσεφ, Ράιτ) και το Σάββατο πριν το τζάμπολ με το Περιστέρι θα μάθουμε ποιος παίκτης δεν θα φορέσει τη φανέλα του για να αγωνιστεί. Το ίδιο θα συμβεί και στην αναμέτρηση της Κυριακής!

Από φέτος οι ομάδες δηλώνουν 7 ξένους για τις εγχώριες διοργανώσεις, αλλά στη δωδεκάδα θα πρέπει να δηλωθούν μόνο οι έξι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.