Παπανικολάου: «Αυτή τη στιγμή το Σούπερ Καπ είναι ο πιο σημαντικός τίτλος, μπαίνεις για να πάρεις το τρόπαιο σπίτι σου»

Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για το Σούπερ Καπ (28-29/09) ο Κώστας Παπανικολάου βραβεύτηκε ως μέλος της καλύτερης πεντάδας της περσινής Basket League και μίλησε για ομαδική προσπάθεια αλλά και το αν το Σούπερ Καπ είναι σημαντικό τίτλος.

Όσα είπε ο Κώστας Παπανικολάου για την βράβευση του στη καλύτερη πεντάδα της περσινής Basket League:

«Καλησπέρα και από εμένα. Και εγώ από σειρά μου να ευχαριστήσω όλου όσους με ψήφισαν με τη ψήφους τους. Συγχαρητήρια σε όλα τα υπόλοιπα παιδιά. Όπως σωστά είπε και ο Κώστας (Σλούκας), αυτό είναι ένα ομαδικό βραβείο. Κανείς δεν τα καταφέρνει μόνος του. Μέσα από την ομαδική προσπάθεια, όλοι διακριθήκαμε. Και πάλι ευχαριστώ και να έχουμε καλή σεζόν».

Αναλυτικά η τοποθέτηση του αρχηγού του Ολυμπιακού για την νέα σεζόν που ξεκινά:

«Για μας είναι μία πολύ ιδιαίτερη χρονιά γιατί συμπληρώνονται 100 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου, αυτό το κάνει πολύ ιδιαίτερο. Η φιλοδοξία και το όνειρο να πετύχεις τους στόχους σου, είναι νομίζω το… καύσιμο που χρειάζεται κάθε αθλητής για να φτάσει στην επιτυχία. Φυσικά ακολουθεί και η σκληρή δουλειά για να μετουσιωθεί αυτό στο παρκέ. Σήμερα παρουσιάζομαι αυτό το event αλλά από αύριο θα κριθούν όλα μέσα στο παρκέ και αυτή είναι η ομορφιά αυτού του αθλήματος.Αυτό είναι που αγαπάμε από μικρά παιδιά και πρέπει να το κάνουμε με χαμόγελο.»

Οι προπονητές έχουν πιο σφαιρική εικόνα των πραγμάτων, αλλά καμία ομάδα δεν είναι ακόμη έτοιμη. Όταν μπαίνεις στο γήπεδο για να διεκδικήσεις έναν τίτλο, ο αθλητικός εγωισμός σου δεν σου επιτρέπει τίποτα λιγότερο από το να δίνεις το 100% σου ατομικά και ως ομάδα. Όταν μπαίνεις για έναν τίτλο, δεν παίζει ρόλο ποσο σημαντικός είναι αυτός ο τίτλος. Μπαίνεις για να παλέψεις και να πάρεις το τρόπαιο σπίτι σου. Το ποιος τίτλος είναι σημαντικός, φαίνεται στο τέλος της σεζόν αλλά αυτή τη στιγμή ο πιο σημαντικός είναι ο πρώτος της χρονιάς. Θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό φέτος για τον σύλλογο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.