Λημνιάτης: “Υπάρχει στενοχώρια, μπορούσαμε να κερδίσουμε”

Ο προπονητής του Περιστερίου μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ο Έλληνας προπονητής δήλωσε στη συνέντευξη τύπου:
«Τα συναισθήματα είναι λίγο ανάμεικτα. Προσπαθούμε να καλλιεργήσουμε μαχητικό πνεύμα στην ομάδα μας. Είμαστε διαφορετικοί σε σχέση με τα δύο προηγούμενα χρόνια. Πρέπει να αναγκάζουμε τον αντίπαλο να παίζει στο 100%. Υπάρχει στεναχώρια γιατί είχαμε τύχη να κερδίσουμε το παιχνίδι. Κάποιες μικρές λεπτομέρειες μας το στέρησαν. Στους 8π. χάσαμε το αμυντικό ριμπάουντ από τις βολές του Ουίλιαμς – Γκος και φάγαμε καλάθι. Στη συνέχεια δεχτήκαμε και τρίποντο και αντί το δεκάλεπτο να λήξει στους 8-10π. έληξε στους 3 πόντους.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, έκαναν τρομερή προσπάθεια. Πρέπει να είναι οδηγός αυτή η εμφάνιση για εμάς, να πιστέψουμε σε αυτό που χτίζουμε. Έχουμε εξαιρετικούς παίκτες και εξαιρετικά παιδιά. Νομίζω πως πρέπει να συνεχίσουμε με αυτό το πνεύμα, αυτήν την μαχητικότητα, είχαμε 21 ασίστ κόντρα στον Ολυμπιακό. Χάσαμε κάποια ριμπάουντ, γιατί ο Πάτον είχε 4 φάουλ. Θα κρατήσουμε τα σωστά που κάναμε. Παρά την ήττα μέσα μας νιώθουμε ικανοποίηση πως μπορούμε να κάνουμε καλά πράγματα. Θα συνεχίσουμε και θα έχουμε μια καλή εικόνα, που θα συνοδευτεί με καλά αποτελέσματα, αρχής γενομένης από την Τετάρτη στη Σερβία».

Για τους νέους παίκτες: «Είναι δεδομένο πως έχουμε πιο μικρό ρόστερ. Κάθε απώλεια είναι σημαντική. Εμπιστευόμαστε όλους τους παίκτες, πιστεύουμε σε αυτούς. Ο Ζούγρης είχε 13′, αλλά πήρε 7ρ. Ο Αβδάλας ήταν αγχωμένος, αλλά τον πιστεύουμε. Θα τους δώσουμε την ευκαιρία γιατί το αξίζουν. Δεν τους δίνουμε χαριστικά τις ευκαιρίες. Τις κερδίζουν και τις αξίζουν. Εφόσον το αξίζουν θα παίρνουν χρόνο».

Για την μεγαλύτερη αδυναμία της ομάδας του: «Η μεγαλύτερη αδυναμία, που φάνηκε και στα φιλικά παιχνίδια, είναι στο αμυντικό ριμπάουντ. Δίνουμε δεύτερες ευκαιρίες στους αντιπάλους μας. Έχουμε εστιάσει σε αυτό εδώ και καιρό. Θα προσπαθήσουμε να το βελτιώσουμε, το ριμπάουντ είναι ομαδική δουλειά, πολύ βασικό στοιχείο. Θέλουμε να κάνουμε καλύτερη δουλειά, για να τα καταφέρουμε και να μην βλέπουμε αυτή την μεγάλη διαφορά στα ριμπάουντ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.