Βεζένκοφ: “Τα σουτ θα μπουν, δεν παίξαμε καλά”

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού στάθηκε στο τρόπο που η ομάδα του προσέγγισε το παιχνίδι με το Περιστέρι και αναφέρθηκε στον τελικό με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
“Συγχαρητήρια στο Περιστέρι, είχαμε δει πως είναι μια ομάδα που παλεύει και αυτό επιβεβαιώθηκε. Εμείς δεν παίξαμε καλά, εγώ δεν θα σταθώ στα σουτ, είπε πεπεισμένος πως θα τα βάλουμε στο μέλλον, το θέμα είναι πως χάσαμε φάσεις 50-50, φάσεις στην άμυνα, χάσαμε ριμπάουντ, αυτά που εξαρτώνται από εμάς. Είναι θέμα διάθεσης, να μπούμε στο παιχνίδι σωστά και αν δεν τα κάνουμε δεν θα έχουμε τις επιτυχίες που θέλουμε. Το Περιστέρι έπαιξε πάρα πολύ καλά και εμείς δεν προσεγγίσαμε το παιχνίδι όπως έπρεπε”.

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό:
“Είναι ένας τίτλος, ένα παιχνίδι διαφορετικό, ένας τίτλος που δίνει ψυχολογία. Δεν κρινόμαστε από αυτόν, δεν καθορίζει κάτι, αλλά θέλουμε να το κερδίσουμε, ειδικά από τη στιγμή που παίζουμε απέναντι στον Παναθηναϊκό. Θα είναι ένα παιχνίδι απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα με σπουδαίους παίκτες και πρέπει να παίξουμε πάρα πολύ καλά για να κερδίσουμε. Οι γίγαντες μας είναι παίκτες – κλειδιά, αλλά δεν θα ψάξουμε δικαιολογίες. Πολλά θα κρίνουν οι προσωπικές μονομαχίες, το ποιος το θέλει πιο πολύ. Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με ταλέντο στο σκοράρισμα και θα πρέπει να κάνουμε πολλά για να τους σταματήσουμε και στην επίθεση να κυκλοφορήσουμε τη μπάλα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.