Πέρασε ένα τέταρτο του αιώνα, όμως κανείς στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, δεν έχει ξεχάσει τα θύματα του τραγικού δυστυχήματος των Τεμπών.

Ήταν 4 Οκτωβρίου 1999, όταν έξι φίλαθλοι της ομάδας, από τον Σ.Φ. ΠΑΟΚ Κορδελιού, έχασαν με τραγικό τρόπο τη ζωή τους στα Τέμπη, όταν το πούλμαν που τους μετέφερε στο σπίτι, από ματς στην Αθήνα κόντρα στον Παναθηναϊκό, συγκρούστηκε με φορτηγό που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα.

paok1

Οι Χαράλαμπος Ζαπουνίδης (20 ετών), Δημήτριος Ανδρεαδάκης (25 ετών), Χριστίνα Τζιόβα (18 ετών), Αναστάσιος Θέμελης (22 ετών), Γεώργιος Γκανάτσιος (22 ετών), Κυριάκος Λαζαρίδης (17 ετών), ήταν τα θύματα του δυστυχήματος, όπως και ο οδηγός του φορτηγού, Αστέριος Αγκζιώτης (68 ετών).

paok2
paok3

Εικοσιπέντε χρόνια μετά, ο ΠΑΟΚ κρατά ζωντανή τη μνήμη των αδικοχαμένων φιλάθλων και όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, τελέστηκε μνημόσυνο, στο σημείο της τραγωδίας.

paok4

Oι Δημοκράτης Παπαδόπουλος, Βασίλης Χατζηαποστόλου, Δημήτρης Σαραϊδάρης, Θυμιάνης , Κωττάς και Σινανάι από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όπως επίσης και εκπρόσωποι της ΚΑΕ και του ΑΣ ΠΑΟΚ, αλλά και πλήθος φίλων της ομάδας βρέθηκαν στο μνημείο, σε κλίμα συγκίνησης.

Φωτογραφίες: Eurokinissi