Ποδαρικό στην φετινή GBL για το Μαρούσι, αναγκάζοντας τον Κολοσσό Ρόδου στην δεύτερη ήττα του σε ισάριθμα παιχνίδια. Τζόναθαν Στόουβ με 21 πόντους και Κάμερον Ρέινολντς με 19 πόντους, ηγήθηκαν για τους γηπεδούχους.

Έχοντας ηττηθεί στην πρεμιέρα της Basket League, Μαρούσι και Κολοσσός Ρόδου, ήξεραν ότι τα περιθώρια ήταν πολύ στενά. Ειδικά για τους γηπεδούχους, οι οποίοι θα ξεκινούσαν την σεζόν με 0/2 αν δεν έπαιρναν τη νίκη απόψε.

Το ματς δεν ξεκίνησε καλά, κάθε άλλο, για την ομάδα του Νίκου Βετούλα (29-37 ημίχρονο), αλλά η αφύπνιση κομβικών παικτών στο τρίτο δεκάλεπτο μετέτρεψε το παιχνίδι σε ντέρμπι. Στις λεπτομέρειες στο τέλος ο Κολοσσός έμεινε λίγο πίσω, με αποτέλεσμα να κυνηγάει και το τρίποντο του Γκάουντλοκ (17 πόντους, 3/6 τρίποντα) στην εκπνοή δεν βρήκε τον στόχο για να στείλει το παιχνίδι στη παράταση.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ο Τζόναθαν Στόουβ με δύο μεγάλες βολές στο τέλος και 21 πόντους (5/7 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 5/5 βολές). Από κοντά και ο Κάμερον Ρέινολντς με 19 πόντους, ενώ ο Έλβαρ Φρίντρικσον πρόσθεσε για τον σύλλογο των βορείων προαστίων της Αττικής 12 πόντους και 8 ασίστ (είχε όμως και 8 λάθη).

Τα δεκάλεπτα: 18-16, 29-37, 50-52, 70-67

Δείτε ΕΔΩ τα αναλυτικά στατιστικά της αναμέτρησης