Ο Αμερικανός οδήγησε το Περιστέρι στη νίκη επί του Πανιωνίου και μίλησε για το ρόλο του στην ομάδα των δυτικών προαστίων.

Αναλυτικά η συνέντευξή του στην ΕΡΤ

Για το ρεκόρ του στα τρίποντα: «Πριν λίγα χρόνια, έβαλα 10/13».

Για το τρομερό πρώτο ημίχρονο της ομάδας του: «Μας πίεσαν αρκετά, μπήκαν με ενέργεια. Μας δυσκόλεψαν με την άμυνά τους. Αλλά όταν συνδεθήκαμε ξανά, πήραμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και φτάσαμε στη νίκη».

Για τη νίκη και τη σημασία της: «Φυσικά μας βοηθάει και μας δείχνει ότι πρέπει να γινόμαστε καλύτεροι. Να κυκλοφορήσουμε την μπάλα, να παίξουμε άμυνα, να πάρουμε τα ριμπάουντ. Όλα αυτά μπορούν να βελτιωθούν σταδιακά, να είμαστε συγκεντρωμένοι».

Για τη φθορά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων: «Όταν υπογράψαμε να έρθουμε εδώ, αυτό θέλαμε. Όταν αρχίζει το παιχνίδι, δε σε νοιάζουν αυτά τα βάρη. Απλά θες να παίξεις και να προσπαθήσεις για τη νίκη».

Για τον στόχο του Περιστερίου: «Σίγουρα να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Να φτάσουμε στα Play-Offs και στις δύο διοργανώσεις. Αυτό το κάνεις σταδιακά, παιχνίδι με παιχνίδι και μετά βλέπεις τι θα έχεις καταφέρει».

Για το αν του αρέσει ο ρόλος του μέντορα: «Μου αρέσει να το κάνω αυτό, να μιλάω στους παίκτες, οι οποίοι ανταποκρίνονται. Βαδίζουμε στον σωστό δρόμο και μου αρέσει να έχω και αυτό τον ρόλο και τον ρόλο του ηγέτη».