Ο προπονητής του Περιστερίου δήλωσε υπερήφανος για την προσπάθεια των παικτών του και την αντίδραση της ομάδας του όταν αυτή έμεινε πίσω στο σκορ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το πως διαχειρίστηκε η ομάδα του το “πρέπει” του αγώνα:
«Όπως διαμορφώθηκε το πρόγραμμα, ξέραμε ότι έχουμε 2 ματς στην έδρα μας στο ξεκίνημα που είχαν το “πρέπει”. Στο ματς με τον ΠΑΟΚ μας στοίχισε πολύ η κόπωση από τη Ρόδο και το ματς της Σερβίας. Ήμασταν έναν χρόνο αντίδρασης πιο πίσω. Το σημερινό παιχνίδι ήταν για εμάς “πρέπει”. Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μας, γιατί ενώ στο 1ο ημίχρονο μας πήγαν ιδανικά τα πράγματα, ενώ περιμέναμε την αντίδραση του Πανιωνίου, δεν ανταποκριθήκαμε, αλλά όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, δείξαμε ότι έχουμε μια ομάδα με χαρακτήρες, με προσωπικότητα. Κάτι που μπορώ να το επιβεβαιώσω, γιατί το είδαμε και στα φιλικά όταν βρεθήκαμε πίσω. Είμαι υπερήφανος για όλη την προσπάθεια, ειδικά για τα 6-7 τελευταία λεπτά που βρεθήκαμε με την πλάτη στον τοίχο».

Για τους Αβδάλα και Ζούγρη:
«Όπως είχα πει και στη Ρόδο, είμαστε μια ομάδα που θέλουμε να δώσουμε χρόνο στους νέους παίκτες. Όχι χαριστικά, επειδή το αξίζουν. Και ο Νεοκλής και ο Βαγγέλης, είναι και ο Σταυρακόπουλος που δεν έπαιξε σήμερα, εγώ θα μείνω στη διάθεσή τους στο αμυντικό κομμάτι. Η επίθεση είναι κάτι που έρχεται από την ενέργεια της άμυνας. Είναι νέα παιδιά, θέλουν εμπιστοσύνη. Το ζητούμενο για το νέο παίκτη είναι να καταθέσει την ψυχή του στο αμυντικό κομμάτι κι έτσι θα βρει πράγματα μπροστά».