Ο προπονητής του Ολυμπιακού είχε παράπονα για το δεύτερο ημίχρονο της ομάδας του στην Καρδίτσα, ενώ δήλωσε χαρούμενος για την επιστροφή του Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα κόουτς:

Για το γεγονός ότι στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός είχε αρκετά σκαμπανεβάσματα:
“Δεν είχαμε συγκέντρωση, σταματήσαμε να παίζουμε με ταχύτητα. Στην αρχή αστοχήσαμε σε 4-5 τελείως ανοιχτά σουτ, έπεσε τελείως ο ρυθμός μας. Το πρώτο πεντάλεπτο της τρίτης περιόδου ήταν αποκαρδιωτικό, λες και πιστέψαμε ότι τελείωσε το παιχνίδι, αν δείτε τη συνολική συγκομιδή πόντων στο δεύτερο ημίχρονο νομίζω σκοράραμε 30 πόντους, 31. Φυσικά πήγαμε σε αρκετά αδόκιμα σχήματα με παίκτες που δεν έχουν συνηθίσει να παίζουν μαζί, αλλά νομίζω πως η προσέγγιση πρέπει να είναι πάντα η ίδια, πρώτα πρώτα για τον κόσμο που βγάζει εισιτήριο και έρχεται να δει την ομάδα. Πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί, πιο συγκεντρωμένοι, να παίζουμε με μεγαλύτερη ένταση για 40 λεπτά.

Για την επιστροφή του Μιλουτίνοφ:
“Ο Νίκολα ήταν πολύ σημαντικό που επέστρεψε, θέλαμε να του δώσουμε 15-18 λεπτά, να μπει στο rotation σιγά σιγά γιατί μας έλλειψε, σε συνδυασμό και με τον Φαλ πιεστήκαμε αρκετά”.

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό:
“Παίξαμε και νωρίτερα με τον Παναθηναϊκό, η αλήθεια είναι ότι είναι αρκετά νωρίς, όμως αυτό είναι το πρόγραμμα και πρέπει να το ακολουθήσουμε. Πριν από αυτό έχουμε ένα παίχνίδι για την Ευρωλίγκα στο Μόναχο το οποίο είναι πολύ δύσκολο και απαιτητικό για μας και δεν θα αλλάξουμε την προσέγγισή μας, θα έχουμε μία μέρα να προετοιμάσουμε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και τότε θα ετοιμαστούμε. Αυτή τη στιγμή προέχει να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι της Παρασκευής”.