Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ δήλωσε χαρούμενος για την επιστροφή του στο παρκέ και σχολίασε το βαρύ αγωνιστικό πρόγραμμα των ερυθρόλευκων.

Για την επιστροφή του:
“Νιώθω αρκετά καλά, είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στην ομάδα. Είναι σημαντικό για μένα που είμαι υγιής, που επέστρεψα, αλλά θα χρειαστώ λίγο χρόνο για να βρεθώ ξανά σε φόρμα. Ήταν μια καλή αρχή και ελπίζω να έχω μια καλή σεζόν. Είναι δουλειά μου να βρεθώ στην καλύτερη μου κατάσταση και μέσα από τα παιχνίδια να το καταφέρω”.

Για το παιχνίδι με την Καρδίτσα:
“Παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο παίξαμε άσχημα στα πρώτα πέντε λεπτά και όλοι έγιναν νευρικοί και αγχωμένοι. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να προσέξουμε γιατί σε ανάλογη κατάσταση μπορεί να μας κοστίσει στο μέλλον”.

Για το βαρύ πρόγραμμα που ακολουθεί:
“Δεν είναι μόνο τα παιχνίδια με τη Μπάγερν και τον Παναθηναϊκό που είναι δύσκολα, αν κοιτάξει κανείς το πρόγραμμα μας θα δει ότι έχουμε πολλά δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας. Αυτή είναι η κατάσταση, πρέπει να είμαστε έτοιμοι αν θέλουμε να είμαστε η καλύτερη ομάδα, να παίξουμε καλά απέναντι στις καλύτερες ομάδες. Είναι βαρύ πρόγραμμα, αλλά για αυτό έχουμε τόσο βαθύ ρόστερ. Όλοι θα είναι σημαντικοί και όλοι μας πρέπει να είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε την ομάδα”.

Για το επερχόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα:
“Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι ντέρμπι, ανεξάρτητα από το αν είναι για το πρωτάθλημα ή την Ευρωλίγκα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι γιατί θα δείξουν πολύ καλύτερη εικόνα από ότι έδειξαν στο Σούπερ Καπ”.

Για τις πολλές εναλλακτικές λύσεις και το γρίφο της 6άδας των ξένων:
“Νομίζω ότι είναι καλό για τον προπονητή να έχει πολλές εναλλακτικές λύσεις. Η σεζόν είναι μεγάλη, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί και είναι πάντα καλύτερο να έχει επιλογές. Το καλό είναι ότι έχουμε πολλές λύσεις και μπορούμε να έχουμε ως και τρεις πολύ αξιόμαχες ομάδες. Όσον αφορά την πίεση, το κάνει πολλά χρόνια και νομίζω ότι κάνει πολύ καλή δουλειά”.