Ο προπονητής του Παναθηναϊκού έμεινε ευχαριστημένος από την αμυντική επίδοση της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και στο επερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικα οι δηλώσεις του στην ΕΡΤ:

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ:
“Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε εξαιρετική άμυνα για αυτό πήραμε και μεγάλη διαφορά. Στην συνέχεια ανοίξαμε το rotation, σταματήσαμε να παίζουμε άμυνα, κάναμε λάθη και η διαφορά έπεσε γιατί η ΑΕΚ έπαιξε επιθετικά και σκόραρε 22 πόντους σε 5 λεπτά. Είναι σημαντική νίκη μετά από τη διπλή εβδομάδα, παρά τη κούραση. Το σημαντικό είναι πως στο πρώτο μέρος κάναμε ένα βήμα μπροστά, όσον αφορά την αμυντική μας επίδοση, κάτι που θα είναι σημαντικό για τα επόμενα παιχνίδια”.

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό:
“Είναι ένα ντέρμπι. Φυσικά είναι πολύ σημαντικό για εμάς, αλλά αυτή τη στιγμή σκεφτόμαστε μόνο το παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε. Δυστυχώς και για τις δυο ομάδες υπάρχει παιχνίδι την Παρασκευή στην Ευρωλίγκα, κάτι που σημαίνει ότι θα γυρίσουμε στις 3-4 τα ξημερώματα του Σαββάτου, όπως και ο Ολυμπιακός. Σίγουρα ο Ολυμπιακός έχει το πλεονέκτημα λόγω έδρας, αλλά θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όπως κανάμε και πέρσι στους τελικούς”.