Στο ότι ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος απόψε και ότι πρέπει να σταματήσουν τις δικαιολογίες στον Ολυμπιακό στάθηκε ο Σάσα Βεζένκοφ μετά την ήττα των Πειραιωτών στο ΣΕΦ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον αγώνα: «Τι να πω… Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος, δεν παίξαμε αυτό που μπορούμε. Είναι το τρίτο παιχνίδι που το παθαίνουμε αυτό. Πρέπει να κοιτάξουμε τον εαυτό μας στον καθρέφτη, να σταματήσουμε τις δικαιολογίες, να δουλέψουμε. Ήταν καλύτεροι, ήρθαν εδώ, τους αφήσαμε εύκολα σουτ. Είναι παίκτες με μεγάλη προσωπικότητα, μεγάλη κλάση, τα βάλανε. Τους αφήσαμε να νιώσουν άνετα, 48 πόντους στο πρώτο ημίχρονο. Μετά όντως προσπαθήσαμε αλλά αν δεν κάνω λάθος φάγαμε 30 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο αλλά η επίθεσή μας… Κάναμε κάποιες βεβιασμένες επιλογές. Ίσως μας άγχωσε ότι δεν μπορούσαμε να φτάσουμε κοντά στο σκορ. Και πάλι συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, πρέπει να συνεχίσουμε, έχουμε την Ρεάλ την Τρίτη και πρέπει να αντιδράσουμε».

Για τα ποσοστά του Παναθηναϊκού: «Μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερη δουλειά, να είμαστε πιο σκληρή ειδικά στην έδρα μας. Αλλά και πάλι όταν αφήνεις τον αντίπαλό σου να βάλει 48 πόντους στο ημίχρονο κάτι δεν έχει κάνει καλά. Θα αναλύσουμε τα λάθη μας και πάλι ο Παναθηναϊκός είναι μία πάρα πολύ ποιοτική ομάδα, αν του δώσεις χώρο σε τιμωρεί και πρέπει να δουλέψουμε».

Για το αν κλονίζεται η εμπιστοσύνη στην ομάδα: «Αν κλονίζεται ή όποιος δεν πιστεύει στον μήνα Οκτώβριο δεν έχει πίστη, τι να πω. Έχουμε πάρα πολύ καιρό μέχρι τον στόχο μας αλλά πρέπει να θέτουμε και στόχους κάθε μέρα, να βελτιωνόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι και όποιος έχει χάσει την πίστη του δεν πρέπει να είναι εδώ. Είμαι δουλεύουμε, συνεχίζουμε και κοιτάμε ο ένας στα μάτια τον άλλον, κάνουμε την αυτοκριτική μας και πρέπει να συνδεθούμε πιο πολύ για να έρθουν τα αποτελέσματα».

Για το αν η επιστροφή των ψηλών «χαλάει» τη χημεία: «Δε νομίζω. Κάθε παίκτης ξεχωριστά ξέρεις πως να βοηθήσει. Σίγουρα οι τραυματισμοί δε βοηθάνε αλλά δε θέλουμε να ψάχνουμε δικαιολογίες. Είμαστε ένα γκρουπ παικτών 15-16 άτομα που ο καθένας μπορεί να βοηθήσει, για αυτό είναι εδώ. Ο καθένας μπορεί να βγει μπροστά, το έχει δείξει στην καριέρα του, το πιο σημαντικό είναι να δούμε τι φταίει και να είμαστε αληθινοί ο ένας στον άλλον. Να παλεύουμε όλοι μαζί και να συνεχίσουμε στον στόχο μας. Από τη μία είναι ότι τίποτα δεν κρίνεται τον Οκτώβριο, από την άλλη βλέπουμε ότι δεν πάει καλά και χάνουμε τα παιχνίδια στο τέλος. Οπότε πρέπει να δουλέψουμε και όλα θα πάνε καλά».

Για το τι φταίει: «Το ψάχνουμε και εμείς και όσο πιο γρήγορα το βρούμε τόσο καλύτερα θα παίξουμε. Όταν το βρούμε θα σου πω».