Οι δηλώσεις του Γιώργου Λημνιάτη για τη νίκη του Περιστερίου επί του Λαυρίου, αλλά και το μέλλον του Νεοκλή Αβδάλα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι Περιστέρι – Λαύριο: «Είναι μία αλήθεια αυτή, καταρχάς θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Θέλει μεγάλη καρδιά αυτό που έκαναν οι παίκτες μου. Βρεθήκαμε πολλές φορές κοντά στο σκορ, αλλά το Λαύριο ξέφυγε μέχρι και με 12 πόντους. Τεράστια νίκη, είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου. Το Λαύριο είναι εξαιρετική ομάδα και δεν του αξίζει η θέση που έχει. Ο τρόπος που κερδίσαμε με ανατροπή δείχνει το χαρακτήρα του Περιστερίου»

Για τους “μικρούς” του Περιστερίου: «Τα παιδιά κάνουν εξαιρετική δουλειά και έχω αδικήσει τον Σταυρακόπουλου. Το παιδί κάνει εξαιρετική δουλειά στην προπόνηση και δεν του έχω δώσει τον χρόνο που του πρέπει. Θα επανορθώσω του το έχω πει. Τυχεροί οι “μικροί” που έχουμε στο Περιστέρι, γιατί οι συμπαίκτες τους είναι εξαιρετικοί, με τον κόσμο, αλλά και με τη διοίκηση που έχουμε τους στηρίζουν. Θα υπάρξουν καλές και κακές στιγμές, αλλά εμείς θα τους στηρίξουμε».

Για τον Αβδάλα και την παρουσία σκάουτερ των Χοκς: «Εμένα με ενδιαφέρει ο χαρακτήρας, είναι δεδομένο ότι έχει ποιότητα και ότι μπορεί να πάει ψηλά. Βασικό ο χαρακτήρας και η ταπεινότητα. Δεν αμφιβάλλω ότι θα κάνει τα βήματα που του αξίζουν. Πρέπει να τον αφήσουμε να διασκεδάσει το μπάσκετ και να μείνει μακριά από τα φώτα».