Μαργαρίτης: «Μεγάλη επιθυμία για πρόκριση!»

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ έδωσε το σύνθημα για νίκη των «ασπρόμαυρων» στον αυριανό (6/2) εκτός έδρας αγώνα με τη Βέντσπιλς στο BCL.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ έδωσε το σύνθημα για νίκη των «ασπρόμαυρων» στον αυριανό (6/2) εκτός έδρας αγώνα με τη Βέντσπιλς στο BCL.

Για τον πλέον καθοριστικό αγώνα της σεζόν ετοιμάζεται ο ΠΑΟΚ, που αύριο το βράδυ (6/2) είτε κερδίζει τη Βένστπιλς και προκρίνεται στην επόμενη φάση του Basketball Champions League, είτε χάνει από τους Λετονούς και αποχαιρετά τη διοργάνωση. 

Με αλλά λόγια, ο «Δικέφαλος» πηγαίνει σε ένα παιχνίδι για να τα παίξειόλα για όλα και ο Βαγγέλης Μαργαρίτης δηλώνει έτοιμος για την μεγάλη πρόκληση που έχει μπροστά της η «ασπρόμαυρη» ομάδα.«Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Πρέπει να κερδίσουμε για να προκριθούμε. Και πρέπεινα κάνουμε τα πάντα σωστά, για να πετύχουμε τον στόχο μας», δήλωσε ο αρχηγός του ΠΑΟΚ στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ. Και πρόσθεσε: 

«Οι συνθήκες ήταν διαφορετικές πέρσι, αλλά και τότε ήταν η τελευταία αγωνιστική και έπρεπε να κερδίσουμε για να προκριθούμε. Πιστεύω ότι θα κάνουμε το ίδιο και αυτή την φορά. Θα πρέπει να ξεπεράσουμε και την κούραση που υπάρχει στην ομάδα, αλλά είναι τόσο μεγάλη η επιθυμία που έχουμε για την πρόκριση, που όλα αυτά δεν θα τα έχουμε στο μυαλό μας».Τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ στη Λετονία για να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη με την πρόκριση; 

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης έχει την απάντηση: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, ήρεμοι και αποφασιστικοί στο παιχνίδι μας. Η Βέντσπιλς είναι καλήομάδα, για αυτό άλλωστε διεκδικεί και την πρόκριση , αλλά ξέρουμε πως να την αντιμετωπίσουμε. Έχουμε λίγο χρόνο στη διάθεσή μας για να ετοιμαστούμε για το ματς και ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.