Γιαννάκης: «Βάλαμε πίεση, αλλά…»

Ο προπονητής του Άρη στάθηκε στην ανωτερότητα της Αβελίνο, μετά το τέλος του αγώνα στην Ιταλία για το BCL.

Στην ανωτερότητα της Αβελίνο ως ομάδα, αλλά και στην αντιμετώπιση του Άρη από τους διαιτητές στάθηκε ο Παναγιώτης Γιαννάκης μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας του στην Ιταλία (31/1) , για το Basketball Champions League, και την ήττα που γνώρισε εκεί.

«Δεν θέλω να σχολιάσω τους διαιτητές. Εμείς θα πάμε αύριο για προπόνηση, για να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας. Αυτοί δεν ξέρω τι θα κάνουν», είπε αρχικά ο Γιαννάκης. 

Και συνέχισε: «Για τον αγώνα θα πω συγχαρητήρια στην Αβελίνο για τη νίκη της. Έβαλε μεγάλα σουτ στο τέλος. Προσπαθήσαμε πολύ σε όλο το παιχνίδι με τους παίκτες που έχουμε, βάλαμε πίεση στην Αβελίνο, αλλά στο τέλος κέρδισε. Καλή τύχη στη συνέχεια, γιατί θέλουν να κερδίσουν το πρωτάθλημα Ιταλίας. Έχουν πολλές δυνατότητες σαν ομάδα, αλλά και εμείς παλέψαμε».

Όταν ρωτήθηκε για την πιθανότητα του Άρη να συνεχίσει στο Europe Cup, αν κερδίσει την Οστάνδη, απάντησε: «Είναι ένα παιχνίδι, είναι μια πιθανότητα. Το σημαντικότερο είναι να μάθουμε από αυτή τη διοργάνωση. Πρέπει να χτίσουμε μια ομάδα και έναν οργανισμό κι αν δεν παίξαμε καλά φέτος, θα πρέπει να το κάνουμε στη συνέχεια. Όλες οι ομάδες πρέπει να το κάνουν αυτό. Ο Άρης έχει ιστορία και δεν σταματάει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.