Επιστροφή στη βάση για την ΑΕΚ, ύστερα από το «διπλό» στην Ιταλία, οι Μιντάουγκας Κουζμίνσκας και Λάνγκστον Χολ θα υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθούν τα προβλήματα τραυματισμών.

Η ΑΕΚ νίκησε εκτός έδρας με ανατροπή επί της Ντιναμό Σάσαρι (79-83) για την 2η αγωνιστική του Basketball Champions League. Δύο νέα προβλήματα τραυματισμών για τον Ζοάν Πλάθα στους «κιτρινόμαυρους», καθώς τραυματίστηκαν στην Ιταλία οι Μιντάουγκας Κουζμίνσκας και Λάνγκστον Χολ.

Ο Λιθουανος διεθνής αποχώρησε από το παιχνίδι με πρόβλημα στη μέση, ενώ ο Αμερικανός μπασκεμπολίστας δεν αγωνίστηκε ούτε λεπτό καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στο αριστερό ισχίο. Οι δύο μπακσεμπολίστες θα υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί το πρόβλημα των τραυματισμών τους, αλλά και το διάστημα της απουσίας τους μετά την επιστροφή της ΑΕΚ στην Αθήνα.

Θυμίζουμε ότι εκτός από την περασμένη εβδομάδα είναι ο Εμφιόντου Καμπενγκελε, ο οποίος τραυματίστηκε στην πρεμιέρα του Basketball Champions League κόντρα στη Λούντβιγκσμπουργκ.