Καντσελιέρι: «Με αυτοπεποίθηση και σωστή νοοτροπία για την πρόκριση στην Αττάλεια»

Μήνυμα πρόκρισης από τον Μάσιμο Καντσελιέρι, ο προπονητής του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στα προκριματικά του Basketball Champions League, αλλά και τους ομίλους της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου μίλησε ο Μάσιμο Καντσελιέρι για το Basketball Champions League. Ο ΠΑΟΚ θα διεκδικήσει την πρόκριση στους ομίλους της ευρωπαϊκής διοργάνωσης μέσω των προκριματικών. Μάλιστα ο «Δικέφαλος του Βορρά» περιμένει αντίπαλος από τον νικητή του ζευγαριού Καλεντόνια Γκλαντιέτορς – Οραντέα.

«Δεν είμαστε η καλύτερη ομάδα, αλλά θα πάμε με τη σωστή νοοτροπία και με αυτοπεποίθηση στα προκριματικά του Basketball Champions League. Είναι μια δύσκολη σειρά αγώνων. Ο ΠΑΟΚ τα προηγούμενα χρόνια είχε εξασφαλισμένη την παρουσία στους ομίλους της διοργάνωσης από την πορεία του στο ελληνικό πρωτάθλημα, φέτος χρειάζεται να το κάνουμε μόνοι μας. Αυτό θα το χρησιμοποιήσουμε σαν ένα έξτρα κίνητρο για τους παίκτες. Οι ομάδες που συμμετέχουν στα προκριματικά μπορεί να είναι δυνατές, αλλά δεν είναι από τι πιο ισχυρές που υπάρχουν», είπε αρχικά ο Ιταλός και συνέχισε:

«Όταν χτίζεται μια ομάδα με 10-12 καινούργιους παίκτες, από έναν καινούργιο γι΄ αυτήν προπονητή, αυτό το οποίο χρειάζεται να προσεχθεί είναι η χημεία μεταξύ των νέων προσώπων στις τάξεις της και το να αποκτήσει το σύνολο τη δική του ταυτότητα. Το κάνουμε και θεωρώ πως είμαστε στη σωστή κατεύθυνση. Η ευθύνη υπάρχει στον προπονητή, σε κάθε ομάδα. Ειδικά σε μια ομάδα που έχει τη δυναμική και το παθιασμένο περιβάλλον, όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Εδώ βιώνουμε μια ιδιαίτερη κατάσταση, δεν υπάρχει κανένας φόβος να πάρουμε την ευθύνη και να εκπροσωπήσουμε την ομάδα, κάνοντας τα πάντα για αυτήν. Δεν υπάρχει ιδιαίτερη πίεση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.