Η διαθεσιμότητα των ενεργών παικτών απασχολεί τον προπονητή της ΑΕΚ.

Ο Ντράγκαν Σάκοτα, ενόψει της αναμέτρησης της ΑΕΚ κόντρα στην Τορτόνα για την 2η αγωνιστική της φάσης των «16» του BCL (4/2, 19:30) μίλησε για την ενέργεια των παικτών του.

Οι δηλώσεις του προπονητή της ΑΕΚ:

«Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο ματς. Για όσους δεν γνωρίζουν, θα ήθελα να πω, ότι αντιμετωπίζουμε αύριο μία από τις ισχυρότερες ομάδες της διοργάνωσης, την Τορτόνα, που φτιάχτηκε για να κατακτήσει το ΒCL. Επειδή ηττήθηκε από τη Βίρτσμπουργκ, στην πρεμιέρα αυτής της φάσης δεν σημαίνει ότι έγινε ξαφνικά μέτρια ομάδα. Είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ιταλία σε θέμα ρόστερ. Μπορεί ν’ αντιμετώπισε δυσκολίες σε κάποια ματς και να μην έχει τα αποτελέσματα, που περίμεναν όλοι, αλλά οι απαιτήσεις είναι αυτές, που προανέφερα.

Σε κάθε περίπτωση, και ανεξάρτητα από τα ρόστερ, όλες οι ομάδες μπορούν να κερδίσουν όλες. Θέλω να ξέρετε, ότι οι παίκτες μας προσπαθούν πολύ τον τελευταίο καιρό. Έχουμε κάνει σπουδαίες νίκες και εμφανίσεις. Από κει και πέρα, πρέπει να δούμε πόση ενέργεια έχουμε και πόσοι παίκτες, που δεν έχουν δώσει ακόμη το 100% είναι σε θέση να βοηθήσουν αυτή τη στιγμή, διότι λόγω των συνεχόμενων αγώνων σε λίγες ημέρες δεν μπορείς να παίζεις με λίγους παίκτες. Θέλουμε πάντα τον κόσμο στο πλευρό μας και όλοι μαζί να κάνουμε το αυτονόητο».