Άρης-Χάποελ Τελ Αβίβ 72-100: Μπόλικη «αστερόσκονη», μπόλικη διαφορά (highlights)

Η Χάποελ Τελ Αβίβ με τα πολλά αστέρια κυριάρχησε επί του Άρη στο μισοάδειο «Nick Galis Hall» και απέδειξε γιατί θεωρείται το μεγάλο φαβορί για την κούπα στο Eurocup.

Με Μπρούνο Καμπόκλο, με Τζόναθαν Μότλεϊ, με Πάτρικ Μπέβερλι και με όλα τα μεγάλα αστέρια της ήρθε στη Θεσσαλονίκη η Χάποελ Τελ Αβίβ και ποιος την είδε και δεν φοβήθηκε. Έπιασε από την αρχή σπουδαία απόδοση, έβαλε 17 τρίποντα (στα 35) και απέδιξε σε όλους ότι φέτος στο Eurocup είναι το τεράστιο φαβορί.

Το παιχνίδι δεν μπορεί να χωρέσει κριτικής, καθώς από το πρώτο δεκάλεπτο η Χάποελ «πάτησε» τον Άρη κάτω και το 14-35 αποτυπώνει πλήρως την εικόνα της αναμέτρησης. Το +32 του ημιχρόνου (28-60) με τα εκπληκτικά ποσοστά των Ισραηλινών έφερε μια αντίδραση από τον Άρη στο τρίτο δεκάλεπτο (επιμέρους σκορ 27-18). Όμως και αυτή η αντίδραση δεν ήταν παρά για ένα δεκάλεπτο, στην τελευταία περίοδο πάλι η Χάποελ Τελ Αβίβ κατάφερε να κυριαρχήσει για να φτάσει και πάλι την διαφορά στις παρυφές των 30 πόντων.

Από την πλευρά των γηπεδούχων κορυφαίος αναδείχθηκε ο ΝτεΤζούλιους με 17 πόντους. Οι Τολιόπουλος, Μποχωρίδης και Μαντζούκας ακολούθησαν στο σκοράρισμα με 9 πόντους έκαστος για την ομάδα του Γιάννη Καστρίτη.

Για το σύνολο του Στέφανου Δέδα ξεχώρισε ο Ανγκόλα με 17 πόντους, με τον Καμπόκλο να είναι επιβλητικός με 16 πόντους και 7 ριμπάουντ. Ο Μπέβερλι πρόσφερε 11 πόντους, με τους Μότλεϊ και Φόστερ να ακολουθούν με 13 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 14-35, 28-60, 55-78, 72-90


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.