Ο Άρης δεν τα κατάφερε στη 2η αγωνιστική του Eurocup, αλλάζοντας άρδην την εικόνα του στο δεύτερο μέρος, αλλά γνωρίζoντας την ήττα στο τέλος με 63-68. Κακό το ξεκίνημα στη σεζόν με το 0/2 να μην του επιτρέπει άλλα περιθώρια λάθους.

Ο Άρης δεν τα κατάφερε στη 2η αγωνιστική του Eurocup, αργώντας να μπει στο κλίμα της αναμέτρησης, καταφέρνοντας να επιστρέψει από το -17 (13-30), αλλά στο φινάλε να μην μπορεί να βγάλει τις άμυνες που έπρεπε για να πάρει τη νίκη.

Οι Θεσσαλονικείς ξεκινούν την σεζόν με 0/2 και πλέον έχουν να ανέβουν έναν γολγοθά στη προσπάθεια που θα κάνουν να προκριθούν στη νοκ-άουτ φάση της διοργάνωσης. Είναι πολύ νωρίς στη σεζόν αλλά αυτή η εντός έδρας ήττα «πονάει» αρκετά.

Το ξεκίνημα στο ματς ήταν εξαιρετικό για τους Τούρκους που μάζευαν το ένα επιθετικό ριμπάουντ μετά το άλλο και το 13-30 έμοιαζε αντιπροσωπευτικό της εικόνας στο παρκέ. Ο Άρης όμως μετά από το 0-9 ξεκίνημα του δευτέρου δεκαλέπτου αντέδρασε και κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια πίσω στο σκορ με μόλις 10 πόντους, χάρη σε έναν ανέλπιστο πρωταγωνιστή (Ρόμπερτς).

Στην τρίτη περίοδο η ανάκαμψη συνεχίστηκε και η ομάδα του Καστρίτη έφτασε να προηγηθεί για πρώτη φορά στο παιχνίδι με βολές (47-45). Μέχρι το 57-57 και το τελευταίο πεντάλεπτο οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ, αλλά κάπου εκεί η Τουρκ Τέλεκομ είχε πιο καθαρό μυαλό στις επιθέσεις της και κατάφερε να εκμεταλλευτεί τα «όπλα» της για να τελειώσει το παιχνίδι.

Το παιχνίδι επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, τον οποίο αποθέωσε όλο το γήπεδο, φεύγοντας υποβασταζόμενος για τα αποδυτήρια. Μέχρι εκείνο το σημείο ο Έλληνας διεθνής φόργουορντ ήταν ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου με 15 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 13-21, 26-36, 47-47, 63-68

Δείτε ΕΔΩ τα αναλυτικά στατιστικά της αναμέτρησης