Καλπάζει η Μάλαγα (video)

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα η Μάλαγα επικράτησε 83-75 της Ανατολού Εφές και εκμεταλλευόμενη τις ήττες Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού έμεινε μόνη της στην 3η θέση του ομίλου.

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα η Μάλαγα επικράτησε 83-75 της Ανατολού Εφές και εκμεταλλευόμενη τις ήττες Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού έμεινε μόνη της στην 3η θέση του ομίλου. Οι Ισπανοί είχαν σε πολύ μεγάλη μέρα το Ζόραν Ντράγκιτς ο οποίος σημείωσε 24 πόντους με στατιστική για Όσκαρ(4/6 τρίποντα, 4/6 δίποντα)και τους οδήγησε στην νίκη που πλέον τους καθιστά φαβορί για την πρόκριση στην προημιτελική φάση.
Η Μάλαγα ξεκίνησε φουριόζα το παιχνίδι, προηγήθηκε 17-1 στο 5ο λεπτό και έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο προηγούμενη 29-13. Οι παίκτες του Βαγγέλη Αγγέλου έπαιξαν άμυνα στο δεύτερο δεκάλεπτο, περιόρισαν αρκετά τα επιθετικά όπλα των Ανδαλουσιάνων και με τους Βασιλειάδη και Πλάνινιτς να βρίσκουν το δρόμο προς το καλάθι ψαλίδισαν τη διαφορά και πήγαν στα αποδυτήρια με -8(42-34).
Παρα τις φιλότιμε προσπάθειες των παικτών της Τουρκικής ομάδας οι Ισπανοί κατάφεραν να διατηρούν τη διαφορά σε διψήφια νούμερα χάρη στην ευστοχία του Ντράγκιτς αλλά και τις επιθετικές λύσεις που έπαιρναν από τον Γκρέιντζερ και τον Κουζμίνσκας.
Η Μάλαγα μπήκε στην τελική ευθεία με διαφορά 11 πόντων (63-52), όμως οι Τούρκοι δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα. Τρέχοντας ένα επιμέρους σκορ 15-8 σε εξι λεπτά μείωσαν στους 4 πόντους(71-67) στο 36ο λεπτό.
Οι Ισπανοί ήταν πιο ψύχραιμοι και πιο εύστοχοι στο τέλος και έτσι έφτασαν στο τελικό 83-75 πανηγυρίζοντας την 5η τους νίκη στο ΤΟΡ16 της διοργάνωσης.
Εκτός του Ντράγκιτς η Μάλαγα είχε σε πολύ καλό βράδυ τον Γκρέιντζερ με 16 πόντους και τον Κουζμίνσκας με 15 πόντους.
Βασιλειάδης με 15, Πλάνινιτς με 14 και Μπιέλιτσα με 11 οι καλύτεροι για την Ανατολού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.