Νοτσιόνι: «ΣΕΦ όπως ΟΑΚΑ»

Όπως κόντρα στον Παναθηναϊκό πρέπει να παίξει η Λάμποραλ Κούτσα στο ΣΕΦ απέναντι στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, όπως τόνισε ο Αντρές Νοτσιόνι.

Όπως κόντρα στον Παναθηναϊκό πρέπει να παίξει η Λάμποραλ Κούτσα στο ΣΕΦ απέναντι στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, όπως τόνισε ο Αντρές Νοτσιόνι.

Ο Αργεντινός φόργουορντ, δήλωσε περήφανος που εκπροσωπεί τη Βασκονία και τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του πρέπει να κάνουν το καλύτερο που μπορούν κόντρα στον πρωταθλητή Ευρώπης.

«Εκπροσωπούμε τη Βασκονία και πρέπει να φανούμε ανταγωνιστικοί και ν’ αφήσουμε την καλύτερη δυνατή εικόνα. Να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι στο ΣΕΦ με τον ίδιο τρόπο που το κάναμε απέναντι στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ» ήταν τα πρώτα του λόγια και συνέχισε:

«Οφείλουμε να προσεγγίσουμε τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, όπως κάναμε πρόσφατα απέναντι στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας, να δώσουμε συνέχεια σε αυτό το μικρό σερί που έχουμε δημιουργήσει τις τελευταίες εβδομάδες και να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα μπορούμε. Εκπροσωπούμε τη Βασκονία, ξέρουμε ότι πρέπει να βγούμε στο γήπεδο και να είμαστε όσο το δυνατόν περισσότερο ανταγωνιστικοί στη διοργάνωση. Θα αντιμετωπίσουμε τον αγώνα με τον Ολυμπιακό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Όσον αφορά στο μέλλον του, απάντησε: «Δεν σκέφτομαι το μέλλον μου. Ειλικρινά. Θα περιμένω να ολοκληρωθεί η σεζόν, θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για την ομάδα και στη συνέχεια θα δούμε».

Τέλος, σχετικά με το πέρασμα του Λαμάρ Όντομ από την ομάδα, σχολίασε:

«Ο Λαμάρ ήθελε να προσαρμοστεί στην ομάδα και να βρει ένα μέρος όπου θα μπορούσε να παίξει μπάσκετ ξανά. Δυστυχώς, το σώμα του δεν τον βοήθησε. Ήρθε γεμάτος ενθουσιασμό, ήταν καλός στις προπονήσεις, προσπάθησε να προσαρμοστεί, αλλά ο τραυματισμός του ήταν περίπλοκος. Είναι κρίμα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.