Νοτσιόνι: «Ίδια φιλοσοφία που είχαμε και με Παναθηναϊκό»

Μπορεί πολλοί να έχουν την Λαμποράλ ξεγραμμένη όμως οι Βάσκοι δαγκώνουν και ο Παναθηναϊκός το κατάλαβε πολύ καλά πριν από δυο εβδομάδες.

Μπορεί πολλοί να έχουν την Λαμποράλ ξεγραμμένη όμως οι Βάσκοι δαγκώνουν και ο Παναθηναϊκός το κατάλαβε πολύ καλά πριν από δυο εβδομάδες.
 Η Ισπανική ομάδα ξανάρχεται στην χώρα μας καθώς αυτή τη φορά αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό και ο Σέρτζιο Σκαριόλο μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα, ζήτησε από τους παίκτες του να επαναλάβουν και στο ΣΕΦ,  εμφάνιση ανάλογη με αυτή στο ΟΑΚΑ
 «Πρέπει όλοι οι παίκτες μου να βρουν κίνητρο και μόνο από την πρόκληση του ν’ αγωνίζεσαι στην έδρα του πρωταθλητή Ευρώπης, ανεξαρτήτου βαθμολογικής διαφοράς και μέλλοντος στη διοργάνωση. Για μία ομάδα που συλλέγει εμπειρίες όπως είναι η δική μας, κάθε αγώνας στην Ευρωλίγκα πρέπει ν’ αντιμετωπίζεται από εμάς ως ευκαιρία να μάθουμε, να βελτιωθούμε και να συναγωνιστούμε σε υψηλό επίπεδο και να υπερασπιστούμε τη φανέλα που φοράμε με τιμή.
Ο Αντρές Νοτσιόνι από την πλευρά των παικτών τόνισε: «Θα πρέπει να αγωνιστούμε με την ίδια φιλοσοφία που αγωνιστήκαμε απέναντι στον Παναθηναϊκό. Πρέπει να προσπαθήσουμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι και να συνεχίσουμε το μικρό νικηφόρο σερί μας. Να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Εκπροσωπούμε τη Βασκονία και πρέπει να πάμε να προσπαθήσουμε να φανούμε όσο περισσότερο ανταγωνιστικοί γίνεται και να προκαλέσουμε θετικές εντυπώσεις».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.