Δώρο από Αρμάνι (video)

Δώρο στις ελληνικές ομάδες έκανε η Αρμάνι Μιλάνο η οποία άλωσε και την Κωνσταντινούπολη επικρατώντας της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ με 82-73.

Δώρο στις ελληνικές ομάδες έκανε η Αρμάνι Μιλάνο η οποία άλωσε και την Κωνσταντινούπολη επικρατώντας της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ με 82-73.
Η Ιταλική ομάδα παρά την απουσία του Λάνγκφορντ, επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση κλειδώνοντας την 2η θέση στον όμιλο που την στέλνει στην προημιτελική φάση με πλεονέκτημα έδρας.

Παράλληλα με τη νίκη της επί της ομάδας του Ομπράντοβιτς έδωσε τη δυνατότητα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό με νίκες την επόμενη εβδομάδα επί της Εφές και της Μάλαγα αντίστοιχα να πάρουν και οι δύο την πρόκριση για την 8αδα και στο μεταξύ τους ματς της 14ης αγωνιστικής απλά να καθοριστεί πια θα τερματίσει 3η και ποια 4η.

Οι Ιταλοί μπήκαν δυναμικά από το ξεκίνημα του παιχνιδιού, έλεγξαν το ρυθμό, μην επιτρέποντας στους Τούρκους να τρέξουν  και να κάνουν το παιχνίδι τους και πατώντας το γκάζι στο 20 δεκάλεπτο πήραν διψήφια διαφορά που δημιούργησε εκνευρισμό τόσο στον Ομπράντοβιτς όσο και τους παίκτες του. Μάλιστα υστερα από ένα σφύριγμα σε επιθετικό φάουλ του Μπιέλιτσα που δεν άρεσε στον πάγκο της Φενέρ ο Σέρβος τεχνικός της Τουρκικής ομάδας αποβλήθηκε από το ματς με δύο τεχνικές ποινές, όντας εκτός εαυτού.

Το ημίχρονο τελείωσε με την Αρμάνι να προηγείται 38-29, όμως η αντίδραση των Τούρκων δεν ήρθε όπως αναμενόταν στο ξεκίνημα του 3ου δεκαλέπτου με αποτέλεσμα η διαφορά να ανοίξει και άλλο και να φτάσει μέχρι και τους 20 πόντους(42-62 στο 27′) για να τελειώσει το 3ο δεκάλεπτο με τους Ιταλούς στο +14(54-68).

Η Φενέρ έκανε την απέλπιδα προσπάθεια στο τελευταίο δεκάλεπτο αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει μέχρι τους 5 πόντους (67-72) λίγο πριν το τέλος, όμως οι παίκτες του Μπάνκι ήταν εύστοχοι από τη γραμμή των ελευθέρων βολών και πανηγύρισαν τη νίκη στο τέλος του ματς.

Ο Λαουάλ με 12 πόντους και 7 ριμπάουντ ο Τζεντίλε με 13 πόντους και 7 ριμπάουντ  και ο Μος με 15 πόντους ήταν οι κορυφαίοι της Αρμάνι. Από την Τουρκική ομάδα ο Μπογκντάνοβιτς με 24 πόντους και ο Μακ Κάλεμπ με 17 ήταν οι παίκτες που προσπάθησαν να αντιστρέψουν την κατάσταση.

Τα δεκάλεπτα: 15-14, 29-38, 54-68, 73-82
Φενέρμπαχτσε(Ομπράντοβιτς): ΜακΚάλεμπ 17, Τζάκσον 1, Ονάν, Μπιέλιτσα 12, Μαχμούτογλου, Κλέιζα, Σαβάς, Ζόριτς 8, Μπίρσεν, Μπογκντάνοβιτς 24, Πρέλτζιτς 11

Αρμάνι Μιλάνο(Μπάνκι): Τζεντίλε 13, Τσερέλα, Μέλι 8, Χάκετ 11, Κανγκούρ 5, Σάμιουελς 10, Ουάλας, Λαουάλ 12, Μος 15, Τζέρελς 8


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.