Χωρίς Κελάτι η Λαμποράλ Κούτσα

Με μια σημαντική απώλεια πάει στην Κύπρο για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό η Λαμποράλ Κούτσα. Η ομάδα της Βιτόρια θα αγωνιστεί κόντρα στους πρωταθλητές Ελλάδας χωρίς τον Τόμας Κελάτι ο οποίος υπέστη θλάση στο δικέφαλο.

Με μια σημαντική απώλεια πάει στην Κύπρο για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό η Λαμποράλ Κούτσα. Η ομάδα της Βιτόρια θα αγωνιστεί κόντρα στους πρωταθλητές Ελλάδας χωρίς τον Τόμας Κελάτι ο οποίος υπέστη θλάση στο δικέφαλο του αριστερού ποδιού και θα απουσιάσει για περίπου τρεις εβδομάδες από την ενεργό δράση.

Ο Αμερικανός γκαρντ αγωνίζεται στους Βάσκους με συμβόλαιο δύο μηνών καθώς αντικατέστησε τον επίσης τραυματία  Ντέβον Βαν Όστρουμ και είναι άγνωστο σε τι κατάσταση θα βρίσκεται όταν επιστρέψει και  αν θα προλάβει να αγωνιστεί ξανά με την ομάδα του Σέρτζιο Σκαριόλο

Το ευχάριστο για τον Ιταλό τεχνικό βέβαια  είναι πως θα έχει στη διάθεσή του τον Λαμόντ Χάμιλτον οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και ακλούθησε την αποστολή.
Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ  είχε καταλυτική παρουσία στη νίκη της 1ης αγωνιστικής επί της Μακάμπι αλλά δεν αγωνίστηκε κόντρα στη Ρεάλ για το ισπανικό πρωτάθλημα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.