Υπήρχαν και οπαδοί του Ολυμπιακού

Όπως αποκαλύπτει ο σερβικός Τύπος, περίπου 250 οπαδοί του Ολυμπιακού ταξίδεψαν στο Βελιγράδι για να συμπαρασταθούν στον Ερυθρό Αστέρα, στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Όπως αποκαλύπτει ο σερβικός Τύπος, περίπου 250 οπαδοί του Ολυμπιακού ταξίδεψαν στο Βελιγράδι για να συμπαρασταθούν στον Ερυθρό Αστέρα, στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Οι οπαδοί των δυο ομάδων είναι αδελφοποιημένοι και όπως τονίζουν οι Σέρβοι, οι οπαδοί των «ερυθρολεύκων» φιλοξενήθηκαν από αυτούς της σερβικής ομάδας. Κατά τη διάρκεια του αγώνα δεν έλειψαν τα συνθήματα και ορισμένα από αυτά στα ελληνικά.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς τόνισε για την ήττα της ομάδας του από τους «πράσινους»: «Αρχίσαμε καλά τον αγώνα, παίξαμε καλά σε άμυνα και επίθεση, αλλά μετά ήταν σαν να.. φοβηθήκαμε να κερδίσουμε μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης και χάσαμε».

Από την πλευρά του, ο Μάρκο Σιμόνοβιτς υπογράμμισε: «Η ήττα αυτή πονά. Παίξαμε σπουδαίο μπάσκετ στο πρώτο ημίχρονο, αλλά μετά χαλαρώσαμε και επιτρέψαμε στον Παναθηναϊκό να γυρίσει από το -15. Είναι ανεπίτρεπτο να χάνεις τέτοια διαφορά. Μας έλειψε η τύχη για ένα ακόμη παιχνίδι, αλλά τίποτα δεν χάθηκε. Έχουμε ακόμη πιθανότητες πρόκρισης»

Ο Τσαρλς Τζέκινς συμπλήρωσε από την πλευρά του: «ίναι σκληρό να χάνεις έτσι. Είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε αλλά κάναμε πολλά λάθη και ο Παναθηναϊκός, που είναι από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, δεν τα συγχώρεσε και τα εκμεταλλεύτηκε. Πάντως εξακολουθώ να πιστεύω στην ομάδα μου».

Τέλος, ο Ντεμάρκους Νέλσον υπογράμμισε: «Πέντε λεπτά χαλάρωσης είναι πολλά απέναντι σε μία ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό. Κάναμε πολλά λάθη και πρέπει να προσαρμοστούμε γρήγορα στις συνθήκες της Ευρωλίγκας, γιατί σε αυτό το επίπεδο τα λάθη πληρώνονται».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.