Νοτσιόνι: «Θα συνεχίσω, αλλά δεν ξέρω που»

Μπορεί ο Αντρές Νοτσιόνι τον Νοέμβριο να κλείνει το 35ο έτος της ηλικίας του, ωστόσο με δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως δεν σκέφτεται να αποσυρθεί.

Μπορεί ο Αντρές Νοτσιόνι τον Νοέμβριο να κλείνει το 35ο έτος της ηλικίας του, ωστόσο με δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως δεν σκέφτεται να αποσυρθεί. Ο πολύπειρος φόργουορντ μιλώντας στην ιστοσελίδα «Encestando» έκανε τον απολογισμό της φετινής χρονιάς, αποκάλυψε πως δεν ξέρει αν θα συνεχίσει στη Λαμποράλ Κούτσα, ωστόσο τόνισε πως δεν θα αποσυρθεί.

«Η φετινή σεζόν ήταν κακή. Ως μέλος της ομάδας, έχω ευθύνη ως προς αυτό που έγινε. Δεν κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να είμαστε στο κορυφαίο επίπεδο», δήλωσε αρχικά ο Αντρές Νοτσιόνι αναφερόμενος στη φετινή σεζόν της Λαμποράλ Κούτσα.

Όσον αφορά το μέλλον του, είπε: «Δεν έχω πάρει αποφάσεις. Θα κάνω τον απολογισμό μου όταν λήξει η αγωνιστική περίοδος. Αλλά ας το παραδεχθούμε: όταν δεν είσαι μέρος της λύσης ενός προβλήματος, είσαι μέρος του προβλήματος. Ξέρω πως είμαι μεγάλος σε ηλικία και δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι θα μπορέσω να βοηθήσω αυτήν την ομάδα να επιστρέψει στην κορυφή. Γιατί μη ξεχνάτε πως πάντα η Λαμποράλ ήταν στην κορυφή. Είμαι ανοιχτός στα πάντα. Δεν σκέφτομαι να τελειώσω την καριέρα μου. Σίγουρα έχω αρχίσει να παίρνω… την κάτω βόλτα, αλλά δεν έχει φτάσει η ώρα να κρεμάσω τη φανέλα μου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.